Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aboubakar çapraz kopardı tüm sezon yattı. Sakatlık sonrası 2 maç sonradan oyuna girerek 15'er dakika maç yaptı.

Form tutacak da vs falan bunları kaldıracak durumda değiliz bence. Özellikle forvet konusunda.

Şimdi bizde zaten şans yok Emre Akababa'da olduğu gibi Aboubakar'ı alırsak sakatlanır falan.

Alırsak zaten 1. forvet olacak sakatlanırsa yine forvetsiz kalırız.

Forvete her konuda adı tartışılmayacak biri lazım bence.

Harbi eskiden daha cok forvet vardi sanki ya simdi dusunuyorum kimi alabiliriz oyle cok net bir isim gelmiyor direk aklima. Hani alsak is yapabilecek adam cok tabii ama soyle gonul rahatligiyla alabilecegimiz biri yok, piyasadaki fiyatlardan dolayi sanirsam.

Demek Carlos Eduardo ha. Hoffenheim da oynarken muazzam top oynuyordu.

O zamanlar lige yeni cikan Hoffenheim'in oyuncularinin cogu fisek gibiydi. Ibisevic, Demba Ba, Obasi, Luiz Gustavo, Carlos Eduardo, Sejad Salihovic . Hele hele hücum hattini izlemek acayip keyif veriyordu o sezon.

Aboubakar'da tam köle tipi var. Bu çağrı filmindeki zulüm gören insanlar vardı ya siyahi olanlar onlara benziyo. Köleubakar

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Ben yönetici olayım seni gsc forumundan ömür boyu atarım yasaklarım..

Ayıp be kardeşim ayıp ya..

Böyle zihniyetin Allah cezasını versin..

Ben yönetici olayım seni bırak gsc forumundan ömür boyu atarım yasaklarım..

Ayıp be kardeşim ayıp ya..

Böyle zihniyetin Allah cezasını versin..
Ya abi yapma zaten banlamak icin yer ariyolar yangina körükle gitmeyin yakarsınız beni

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Wolfsburg Salzburg dan Xaver Schlager'i transfer etmis 15 Milyon € ya.

Rose gitti, takimi iyice dagitacaklar herhalde. Sag bek Lainer Gladbach'a, forvet Dabbur Sevilla'ya, orta saha Wolf Leipzig'e, diger forvet Gulbrandsen ise IBB denen serefsiz olusuma gittiler.

O zamanlar lige yeni cikan Hoffenheim'in oyuncularinin cogu fisek gibiydi. Ibisevic, Demba Ba, Obasi, Luiz Gustavo, Carlos Eduardo, Sejad Salihovic . Hele hele hücum hattini izlemek acayip keyif veriyordu o sezon.
O Eduardo değil bu

Aboubakar çapraz kopardı tüm sezon yattı. Sakatlık sonrası 2 maç sonradan oyuna girerek 15'er dakika maç yaptı.

Form tutacak da vs falan bunları kaldıracak durumda değiliz bence. Özellikle forvet konusunda.

Şimdi bizde zaten şans yok Emre Akababa'da olduğu gibi Aboubakar'ı alırsak sakatlanır falan.

Alırsak zaten 1. forvet olacak sakatlanırsa yine forvetsiz kalırız.

Forvete her konuda adı tartışılmayacak biri lazım bence.

Ben de bunun için Abou hk. biraz tedirginim

2. forvet olsa neyse

hocam o carlos değil sanırım ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt