Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can'in Aydin'a hirbo dedigi birkac post.Onlar aralarinda takiliyorlar senlik bir sey yok.
Yaparsan sen yaparsın Ergin Hocam. Birleştir Galatasaray ile Efes'i. Tuborg'dan başka bira içmeyen ben Efes içmeye başlarım.
@Aydın Aslan
@Can BÜYÜK
Evet artik birbirinizi rahat birakirmisiniz? Ya da engelleyin mesela. Tesekkurler![]()
Ulan Aydin Allah kahretmesin seni, tüm nöbeti karistirdin yine.
Bu ne iğrençlik??Aboubakar'da tam köle tipi var. Bu çağrı filmindeki zulüm gören insanlar vardı ya siyahi olanlar onlara benziyo. Köleubakar
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Tamam sende o vakit cevap verme ve mesajlarini raporlarsin. Cevap verdigin vakit bu boyle gider, bende mesela bidaki sefer ikinizi de konudan atmam gerekir. Surekli bunu hatirlatmamiza gerek yok diye dusunuyorum.Ben kimseyi engellemem forumda Alper.
Her konuda arkamdan atip tutulmasindan, sacmasapan seylerle muhattap edilmekten, dalga gecer gibi acik acik hedef gösterilmekten biktim. Birbirinizi rahat birakirmisiniz diye birsey yok, tek tarafli birsey bu Alper.
Belhanda zu arabs?Carlos Eduardo 10 numara? İhtiyacımız var mı?
Belhanda zu arabs?
Takas yaparlar belkiBelhanda gidecekse olabilir aynen.
Nöbeti ben mi karıştırdım yoksa senin ismini taglamam mı karıştırdı ?
Sorgulanması gereken mesele bu
Tamam sende o vakit cevap verme ve mesajlarini raporlarsin. Cevap verdigin vakit bu boyle gider, bende mesela bidaki sefer ikinizi de konudan atmam gerekir. Surekli bunu hatirlatmamiza gerek yok diye dusunuyorum.