Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aboubakar'da tam köle tipi var. Bu çağrı filmindeki zulüm gören insanlar vardı ya siyahi olanlar onlara benziyo. Köleubakar

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

@Aydın Aslan
@Can BÜYÜK

Evet artik birbirinizi rahat birakirmisiniz? Ya da engelleyin mesela. Tesekkurler :)

Ben kimseyi engellemem forumda Alper.

Her konuda arkamdan atip tutulmasindan, sacmasapan seylerle muhattap edilmekten, dalga gecer gibi acik acik hedef gösterilmekten biktim. Birbirinizi rahat birakirmisiniz diye birsey yok, tek tarafli birsey bu Alper.

Ben kimseyi engellemem forumda Alper.

Her konuda arkamdan atip tutulmasindan, sacmasapan seylerle muhattap edilmekten, dalga gecer gibi acik acik hedef gösterilmekten biktim. Birbirinizi rahat birakirmisiniz diye birsey yok, tek tarafli birsey bu Alper.
Tamam sende o vakit cevap verme ve mesajlarini raporlarsin. Cevap verdigin vakit bu boyle gider, bende mesela bidaki sefer ikinizi de konudan atmam gerekir. Surekli bunu hatirlatmamiza gerek yok diye dusunuyorum.

Tamam sende o vakit cevap verme ve mesajlarini raporlarsin. Cevap verdigin vakit bu boyle gider, bende mesela bidaki sefer ikinizi de konudan atmam gerekir. Surekli bunu hatirlatmamiza gerek yok diye dusunuyorum.

Birbirimize takılmanın ne sıkıntısı var ?

7/24 futbol mu konuşacağız.Haber yok ki piyasada olsa şu ortamı engelliyor olsak anlarım

Carlos Eduardo Belhanda'dan daha fazla gol ve asist katkısı verir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt