Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca yusufa fena kizdi heralde

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Birbirimize takılmanın ne sıkıntısı var ?

7/24 futbol mu konuşacağız.Haber yok ki piyasada olsa şu ortamı engelliyor olsak anlarım
Ben arkadas ortaminda veya aranizda bir samimiyet olsa hic karismam zaten. Ama oyle bir durum yok sizde :)

Olmadigi icin diyorum, sen mesela pek takmiyorsun boyle seyleri ama mesela Can surekli rahatsiz oluyorum diyor. Tamam hakaret falan da olmayabilir senin tarafindan ama karsi taraf hosnut degilse yapmayin daha iyi. Bende engelle dedim ona zaten, o da yok istemiyorum diyor. O vakit raporlarsaniz biz de icabinda duruma bakariz. Olay basit aslinda..

D975KUbWsAAmlTt.jpg

Ünal başgan olsa şuan transferi kapatmış kampı nerede yapsak diye düşünüyorduk

Ah bea Ünal başgan bambaşkaydı
Ünal başgan değil miydi ağustosu bekleyen :D

Lig için çok ezici bir orta sahamız olacak anlaşılan o. Şampiyonlar Ligi'ni ayrı bir yere koyuyorum. Ligde hücumda sürekli dikine kilit paslar atan, yaratıcı bir orta sahamız olacak.

Fernando
Banega-Eduardo

Fernando-Banega
Belhanda

Yusuf Erdoğan: “Formayı giyerek hata yaptım. Heyecana kapıldım, özür dilerim. İstanbul'a gidip resmi sözleşmeyi imzalayacağım.” (A Spor)

Son Dakika - Bir "Arif Ulu Özel Haberi:

Önceki gün Aboubakar'ın menajeriyle bir görüşme yapan Sarı-Kırmızılı yöneticiler Porto'ya 1 yıllık kiralama teklifinde bulunacak İdari menajer Şükrü Hanedar bunun için Portekiz'e gidecek.

Porto bu transfer için 12 milyon euro isterken, Galatasaray ise kiralama ve opsiyon formülünü masaya koyacak.

sanırım aboubakarı beğenmeyip diagneyi beğenen futbolseverler barındırıyor bu forum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt