Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
Eyvallah usta ben mesaj attıktan sonra tekrar kapatabilirsin istersen
Kapaliymis, eger dogru yer ise simdi actim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah usta ben mesaj attıktan sonra tekrar kapatabilirsin istersen
Kapaliymis, eger dogru yer ise simdi actim.
Aboubakar'da tam köle tipi var. Bu çağrı filmindeki zulüm gören insanlar vardı ya siyahi olanlar onlara benziyo. Köleubakar
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Ya abi yapma zaten banlamak icin yer ariyolar yangina körükle gitmeyin yakarsınız beniBen yönetici olayım seni bırak gsc forumundan ömür boyu atarım yasaklarım..
Ayıp be kardeşim ayıp ya..
Böyle zihniyetin Allah cezasını versin..
Yav bir sakin olun adamin öyle bir niyeti yok bunu da acikladi.Ben yönetici olayım seni gsc forumundan ömür boyu atarım yasaklarım..
Ayıp be kardeşim ayıp ya..
Böyle zihniyetin Allah cezasını versin..
O Eduardo değil buDemek Carlos Eduardo ha. Hoffenheim da oynarken muazzam top oynuyordu.
O zamanlar lige yeni cikan Hoffenheim'in oyuncularinin cogu fisek gibiydi. Ibisevic, Demba Ba, Obasi, Luiz Gustavo, Carlos Eduardo, Sejad Salihovic . Hele hele hücum hattini izlemek acayip keyif veriyordu o sezon.
Aboubakar çapraz kopardı tüm sezon yattı. Sakatlık sonrası 2 maç sonradan oyuna girerek 15'er dakika maç yaptı.
Form tutacak da vs falan bunları kaldıracak durumda değiliz bence. Özellikle forvet konusunda.
Şimdi bizde zaten şans yok Emre Akababa'da olduğu gibi Aboubakar'ı alırsak sakatlanır falan.
Alırsak zaten 1. forvet olacak sakatlanırsa yine forvetsiz kalırız.
Forvete her konuda adı tartışılmayacak biri lazım bence.
Demek Carlos Eduardo ha. Hoffenheim da oynarken muazzam top oynuyordu.
O zamanlar lige yeni cikan Hoffenheim'in oyuncularinin cogu fisek gibiydi. Ibisevic, Demba Ba, Obasi, Luiz Gustavo, Carlos Eduardo, Sejad Salihovic . Hele hele hücum hattini izlemek acayip keyif veriyordu o sezon.
Sil yorumunu ... alalacele yazmayınYa abi yapma zaten banlamak icin yer ariyolar yangina körükle gitmeyin yakarsınız beni
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!