- 26 Eylül 2012
- 118.766
- 66.990
- 4.818
hocam o carlos değil sanırım ya.
Haa tamam pardon. Dogru olan Carlos'u tanimiyorum ben bile ilk defa duyuyorum ismini.
O Eduardo değil bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam o carlos değil sanırım ya.
O Eduardo değil bu
ya da Bursa ya kirayaDisiplin cezasi olarak sözlesme yirtilip atilmali.
Ben de bunun için Abou hk. biraz tedirginim
2. forvet olsa neyse
Carlos Eduardo nerden çıktı yav
Mal mal adamları önermeyelim.
Sana da sövücem ha Arnold ile Robertson'ı mı koyalım.hala marianolu nagatomolu kadrolar görüyorum. bu beklerle bizi patates ederler.
Önermek yanlış olduÖnermemişler , ilgimiz var diye haber çıkmış.
Gomis sonrası Eren yani forvetsizlik ardından Diagne millet forvet konusunda gergin.
Şimdi bir sezon oynamamış adamı sırf adından dolayı alıp 1. forvet yaparsak ilk firede yine millet sövüp sayacak.
Bir de çapraz bağ sıkıntılı sakatlık. Bu sakatlık sonrası kimsenin eskisi gibi toparlayamadığı da bir gerçek. İstisnalar vardır ama çok az.
Bu riske girmeye bence gerek yok.
O yüzden Babel'i aldık işte. 2 forvet + Babel'in olursa mükemmel olur.
Bi transfermarkt linki alayım.Gomis'in takım arkadaşı olan Eduardo, Nice'den giden.
Hocam birbirmize diyoruz dediler ya artık üzerine alınma sende özür dile olsun bitsin. Bak birbirine söylemişler samimiyetleri var. Sonuçta sana açıklama yapmışlar demekki senle alakası yokAydın'ı biliyorum zaten onda sorun yok. Aralarındaki durum beni ilgilendirmez.
Laf bana edildi gibi geldi, valla buradakilere soralım çoğu kişi okuduğunda öyle zanneder diye düşünüyorum.
Neyse uzatmaya gerek yok. Dediğin gibi inandırıcı gelmedi.
Bi transfermarkt linki alayım.
Hilal da Eduardo diye birisi yok ?
Adam haklı hocam. Arnold falan koyalım demiyor.En azından daha iyi birileri gelsin diyor.Bu kadro zaten yetersizdi.Hocanın çırpınması ve taraftarın desteğiyle ite kaka şampiyon oluyoruz.Fırsat varken değerlendirelim yoksa bu adamlar seneye bedava gidecekSana da sövücem ha Arnold ile Robertson'ı mı koyalım.
Babel'de bence büyük soru işareti ama neyse.
Hayırlısı olsun ne desek zaten bir şey ifade etmiyor bakalım kimi getirecekler.
Bi transfermarkt linki alayım.
Hilal da Eduardo diye birisi yok ?