Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"GSC Akiiyyooorrrrr bugün Cengiz, bak hele.."
tapatalk_1599067202461.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Adem Büyük bize gelmek için istekli. Diğer kulüplerin yaptığı gibi, 'Bonservisini al gel' dedik. Bonservisini almaya çalışıyor. Şu an için biten bir şey yok." (Skorer)

gidiyor degil gitti zaten konusunu acmistim

hem ademe hem de hamza hocamıza jest olarak beleşe gitmesini uygun buluyorum

Emre Kılınç sonrası Okay Yokuşlu'nun gelmesine çok sevinirim bu ikili milli takımda şans bulan yaşları ideal ve takıma katkı verebilecek 2 yerli oyuncu. Tamam bu yıl yabancı sınırlaması gelmedi ama seneye 3 yerli oynatmak zorundayız bu 3 yerlinin ikisi bu yıldan hazır olur Emre Kılınç & Okay Yokuşlu ikilisi ile hiçbir sıkıntımız olmaz

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Adem Büyük bize gelmek için istekli. Diğer kulüplerin yaptığı gibi, 'Bonservisini al gel' dedik. Bonservisini almaya çalışıyor. Şu an için biten bir şey yok." (Skorer)
Bu açıklamadan sonra bize bunlara Adem'i vermemek yakışır.

Adem gibi oynadığı maçlarda verim aldığımız bir oyuncu neden satılır
Jimmy E.Taşdemir Şener Ahmet Ç. gibi bir işe yaramayanlar dururken

arkadaşlar merhaba böyle işlere hiç girmem ama ilk kez duyum aldım gerçi çok önemli değil gündemde olan olay.Malatya'da bir bayim var sahibi genel kurul üyesi onunla görüştüm Adem Büyük kendi gitmek istemiş Malatya'ya.En geç haftaya gelir dedi.Adem Büyük sevdiğim adam gitmesini de hiç istemem ama yapacak bir şey yok.
Kendi gitmek istemesi onemli degil sozlesmesi var bedavay saldiysak yaziklar olsun Anadolu klupleri bizi inim inim.inletiyor ya hakkini verecekler yada almayacsklar paralari varmis yokmus bizi ilgilendirmiyor umarim bedava gitmemistir

Adem gibi oynadığı maçlarda verim aldığımız bir oyuncu neden satılır
Jimmy E.Taşdemir Şener Ahmet Ç. gibi bir işe yaramayanlar dururken

İşe yaradığı için talip çıkıyor zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerbahçe araya girmiş :(((
Screenshot_20200907_173639.webp

Transfer Istihbarat Şefi

tipini hoplattığımın ali koç yalakası.böyle adamlara bedava oyuncu veriyoruz işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt