Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.
EhTnALgWAAAG_Fr.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Despodov'un instagram hesabına baktım 3 saat önce aslanlı bir t-shirt giyip aslan emojisi ile paylaşmış altına kardeşi olduğunu düşündüğüm birisi ateş emojisi ve "soon" emojisini yorum olarak atmış sonra kardeşi olduğunu düşündüğüm kişinin hesabına girdim ve Galatasaray'ı takip ettiğini gördüm ve tüm bu olanları Galatasaray transferi olarak yorumladım. Sanırsam kafayı biraz yedik. :)
Is yapar mi?

Despodov'un instagram hesabına baktım 3 saat önce aslanlı bir t-shirt giyip aslan emojisi ile paylaşmış altına kardeşi olduğunu düşündüğüm birisi ateş emojisi ve "soon" emojisini yorum olarak atmış sonra kardeşi olduğunu düşündüğüm kişinin hesabına girdim ve Galatasaray'ı takip ettiğini gördüm ve tüm bu olanları Galatasaray transferi olarak yorumladım. Sanırsam kafayı biraz yedik. :)

Kiril Despodov transfermarkt'ta Galatasaray transfer olasılığı yüzde 33 olarak gösterilmiş.Piyasada daha önce ismi çıkmamıştı,gsevgisinin verdiği genç oyuncu profiline de uyuyo

Guzel duyum, bence geldi.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ademe geçen sene doğru dürüst ödeme yapmamışızdır ve alacaklarını bırakıp gider.Bizim yöneticilerde bunu kar olarak görür.8 9. haftalarda Falcao sakatlanır sonra ağlarlar limit sınır falan filan diye

Kiril Despodov transfermarkt'ta Galatasaray transfer olasılığı yüzde 33 olarak gösterilmiş.Piyasada daha önce ismi çıkmamıştı,gsevgisinin verdiği genç oyuncu profiline de uyuyo
Geçen ay ismi bayağı anıldı bizimle. Çok yetenekli, bonservisiyle alabilsek keşke bir şekilde.

Despodov 23 yaşında. Bu adama inandığımdan değil de siz dediniz diye buyurun

videolarından anladığım sağ açık ve duran topları etkili kullanıyor aynı zaman da hızlıda gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt