Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.724
- 109.536
- 4.878
Kral sen yapma bari bedavaya oyuncu verme lüksümüz yok
Nasil bedava aldiysak gonderirken de bedava yollayacagiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kral sen yapma bari bedavaya oyuncu verme lüksümüz yok
Is yapar mi?Despodov'un instagram hesabına baktım 3 saat önce aslanlı bir t-shirt giyip aslan emojisi ile paylaşmış altına kardeşi olduğunu düşündüğüm birisi ateş emojisi ve "soon" emojisini yorum olarak atmış sonra kardeşi olduğunu düşündüğüm kişinin hesabına girdim ve Galatasaray'ı takip ettiğini gördüm ve tüm bu olanları Galatasaray transferi olarak yorumladım. Sanırsam kafayı biraz yedik.![]()
Allah allah oyle bi anlammaiz mi vsrmis Ademle size gelirim ama eski klubum Malatyam beni isterse bedava giderim mi demis satman kardesim esek gibide oynamak zorunda oynamayacsksada kendisi bilirNasil bedava aldiysak gonderirken de bedava yollayacagiz
Ekli dosyayı görüntüle 93006
Ekli dosyayı görüntüle 93008
her mesajında şunu yaşıyorum(dark mode)
merak edip üzerini tarayıp falan da okumaya çalışıyorum
Despodov'un instagram hesabına baktım 3 saat önce aslanlı bir t-shirt giyip aslan emojisi ile paylaşmış altına kardeşi olduğunu düşündüğüm birisi ateş emojisi ve "soon" emojisini yorum olarak atmış sonra kardeşi olduğunu düşündüğüm kişinin hesabına girdim ve Galatasaray'ı takip ettiğini gördüm ve tüm bu olanları Galatasaray transferi olarak yorumladım. Sanırsam kafayı biraz yedik.![]()
Okay değil sonradan gelen başkası olursa.Neden beles kiralik versinler ki
Öyle bir şey Türk takımlarıyla yapılmazYav en kotu anlaşın kendi aranızda gostermelik 1m euro fılan gosterin satısı
Guzel duyum, bence geldi.Despodov'un instagram hesabına baktım 3 saat önce aslanlı bir t-shirt giyip aslan emojisi ile paylaşmış altına kardeşi olduğunu düşündüğüm birisi ateş emojisi ve "soon" emojisini yorum olarak atmış sonra kardeşi olduğunu düşündüğüm kişinin hesabına girdim ve Galatasaray'ı takip ettiğini gördüm ve tüm bu olanları Galatasaray transferi olarak yorumladım. Sanırsam kafayı biraz yedik.![]()
Geçen ay ismi bayağı anıldı bizimle. Çok yetenekli, bonservisiyle alabilsek keşke bir şekilde.Kiril Despodov transfermarkt'ta Galatasaray transfer olasılığı yüzde 33 olarak gösterilmiş.Piyasada daha önce ismi çıkmamıştı,gsevgisinin verdiği genç oyuncu profiline de uyuyo
Despodov 23 yaşında. Bu adama inandığımdan değil de siz dediniz diye buyurunKiril Despodov transfermarkt'ta Galatasaray transfer olasılığı yüzde 33 olarak gösterilmiş.Piyasada daha önce ismi çıkmamıştı,gsevgisinin verdiği genç oyuncu profiline de uyuyo
videolarından anladığım sağ açık ve duran topları etkili kullanıyor aynı zaman da hızlıda gelsinKiril Despodov transfermarkt'ta Galatasaray transfer olasılığı yüzde 33 olarak gösterilmiş.Piyasada daha önce ismi çıkmamıştı,gsevgisinin verdiği genç oyuncu profiline de uyuyo