Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.052
- 2.910
- 1.748
Babel için adem feda ediliyor .Babel forvet oynayacak galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservissiz giderse Malatyasporla anlaşamaz Fb'ye gider..tipini hoplattığımın ali koç yalakası.böyle adamlara bedava oyuncu veriyoruz işte
Fenerin kopegi olmasi gerekmiyor bizim kimseyi bedava verecek durumumuz yok butun gelirimiz satislar veremiyorlarsada Adem kadroda kalicak bu kadar basit 300 bin euro ademden alsan 500 bin Ozorndan alsak sekidikan 300 veya 400 arasi alsak azda olsa butce cikiyor ortayaO serefsiz gevrek'e bedavaya verdiysek cok fena soverim. fenerin kopegine bedava yok!
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Kimse beni şu istatistiğe inandıramaz. Seri gölge presi bile yapmayan bi herifti. Hangi top kapması yav. Tipine baksan azmanın teki dersin ama savunma ile uzaktan yakından alakası yok. Siyahinin de böylesi yani...gir linke hepsi var
Ekli dosyayı görüntüle 93010
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok oyle bonservisini al mal pezewenklere bak bedava oyuncu yok yonetimde bonservisini verirse yaziklar olsunYeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Adem Büyük bize gelmek için istekli. Diğer kulüplerin yaptığı gibi, 'Bonservisini al gel' dedik. Bonservisini almaya çalışıyor. Şu an için biten bir şey yok." (Skorer)

kolpa bi site zaten öyle istatistik olmazKimse beni şu istatistiğe inandıramaz. Seri gölge presi bile yapmayan bi herifti. Hangi top kapması yav. Tipine baksan azmanın teki dersin ama savunma ile uzaktan yakından alakası yok. Siyahinin de böylesi yani...

aynen renktaş bende babamı 5 sene önce kaybettim bu hastalıktan.12 gün içinde bütün vucuda yayılmıştı kanser ve vefat etti.Başın sağolsun buaradaÇok pis bir hastalık
Kısa bir süre önce babamı kaybettim bu lanet hastalıktan
Umarım bütün hastalar tez zamanda şifa bulur
Genç olması ve erken teşhis çok önemli
Kral sen yapma bari bedavaya oyuncu verme lüksümüz yokhem ademe hem de hamza hocamıza jest olarak beleşe gitmesini uygun buluyorum
Bu saatten sonra Babel oynasa oynasa youtube kanalında oynar.Babel için adem feda ediliyor .Babel forvet oynayacak galiba