Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O serefsiz gevrek'e bedavaya verdiysek cok fena soverim. fenerin kopegine bedava yok!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Fenerin kopegi olmasi gerekmiyor bizim kimseyi bedava verecek durumumuz yok butun gelirimiz satislar veremiyorlarsada Adem kadroda kalicak bu kadar basit 300 bin euro ademden alsan 500 bin Ozorndan alsak sekidikan 300 veya 400 arasi alsak azda olsa butce cikiyor ortaya

Luis Gustavo ve Okay Yokuşlu'nun Türkiye Ligi performansları..
luis-gustavo-okay-yokuşlu-istatistik-1.JPG

OKAY gelsinde hayırlısı ile transfere noktaya koyup önümüze bakalım... ➡➡➡

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Adem Büyük bize gelmek için istekli. Diğer kulüplerin yaptığı gibi, 'Bonservisini al gel' dedik. Bonservisini almaya çalışıyor. Şu an için biten bir şey yok." (Skorer)
Yok oyle bonservisini al mal pezewenklere bak bedava oyuncu yok yonetimde bonservisini verirse yaziklar olsun

Despodov'un instagram hesabına baktım 3 saat önce aslanlı bir t-shirt giyip aslan emojisi ile paylaşmış altına kardeşi olduğunu düşündüğüm birisi ateş emojisi ve "soon" emojisini yorum olarak atmış sonra kardeşi olduğunu düşündüğüm kişinin hesabına girdim ve Galatasaray'ı takip ettiğini gördüm ve tüm bu olanları Galatasaray transferi olarak yorumladım. Sanırsam kafayı biraz yedik. :)

Çok pis bir hastalık

Kısa bir süre önce babamı kaybettim bu lanet hastalıktan

Umarım bütün hastalar tez zamanda şifa bulur

Genç olması ve erken teşhis çok önemli
aynen renktaş bende babamı 5 sene önce kaybettim bu hastalıktan.12 gün içinde bütün vucuda yayılmıştı kanser ve vefat etti.Başın sağolsun buarada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt