Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.978
- 16.573
- 2.648
Yav çünkü öyle bir şey yok. Görüşmemişizdir bile bence
O zaman net bir şekilde cevap verirlerdi herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav çünkü öyle bir şey yok. Görüşmemişizdir bile bence
hasssss
Sukru keyfin nasil
Kerem ilk 11e göz kırpacaktır yarıştan koptuğumuz günlerde.Asil hizli kanat alanmmazsak yine kabiz olacagiz. Keremi filan oynatsak bari. Feghouliyi seviyordum ama Trabzon macindan sonra kinliyim ona 11 olmamali
giderim gitmesine de böyle davranmana gerek yoktu
%1 civarında bence gelme ihtimali.
Zaten dün en son herife müzmin sakat deyip beni delirtmişlerdi, forumdan çıkış butonuna basmıştım.
Yönetimin de işine geliyor taraftar oyalanıyor şimdilik, ismi hiç düşmeyen biri gelirO zaman net bir şekilde cevap verirlerdi herhalde
Kerem ilk 11e göz kırpacaktır yarıştan koptuğumuz günlerde.
Sayın hocam oynatır mı bilmem ama.
Yönetimin de işine geliyor taraftar oyalanıyor şimdilik, ismi hiç düşmeyen biri gelir
simdi düsünüyorum 8m arti paralilarmi katkilari fazlaydi yoksa 0,4 gibi cüzzi rakama oynayan adammi, yönetimin basarisizligini anlamak cok zor degil, su takimi adam gibi akli basinda yöneten olacakmi cok merak ediyorum.Falcao ve Diagne toplamda 8m+ para veriyorsun 0.4m maas alan adami oynatip falcao ve diagneyi yedek mi birakacaksin
Muric'in gidişiyle bence de o şansları kalmadı.Toptan takım kalitesi baş altı takımı gibi kaldı yine.Yamali bohça gibi bir tarafı yapıyorlar mutlaka başka bir bölge eksik kalıyor.Nihayetinde Trabzonspor yolunda olmaya namzet bir psikolojileri var.Her sene aday adayı olurlar ama psikolojileri hiçbir zaman sonunu getirecek seviyede olmaz.Fenerbahçe için tek sene var; "Bu sene"
Aldıkları adamların çoğu tek sezonluk.
"O sene bu sene" ye çok kilitlendiler.
Seneye ne olur umurlarında değil.
Ben başaramayacaklarını düşünüyorum.

Rodopun dediği sissoko olabilir sanki
Rodopun dediği sissoko olabilir sanki