Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
No sağ içSissokko zaten sag acik degil miydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
No sağ içSissokko zaten sag acik degil miydi?
Emre yaşıtlarını topluoJr.sissoko gelir 1.5aherifin aylik harcadigi para 500k falandir yav bu maliyetli bi heriftir ustat keske gelse de 3-4 kafadan vermen lazim
Ts en son 2-2.2 civarı teklif etti diyorlardı. Bunların kendilerine 1.75e geldiğine inanması gerçekten acınası bi durumEn cok üzüldügüm akli basinda insanlarin Fenerbahce´nin Kalinic´e 3-3,2 milyon euro verecegine inanmasi.
Arkadaslar, Sosa bile 1,75 aliyorken hangi mantikla Kalinic´e 3-3.2 verecegimize inaniyorsunuz ?
Gelmesi bile kesin degil, ha geldi diyelim alacagi maas maksimum 1,5 milyon euro olur, peki 1,5 milyon euro Kalinic icin cok mu ? evet cok.
Adam ciddi ciddi Sosa 1,75m euro aliyor saniyor, bunlar harbiden salak yaw.
Ne anlatıo anlayan var mı ?
Hangi transfer
Bu adam. Ayrıca Sinan Engin'in kankasıDincer azaphan diye biri takibe almış naingolani instada neyin necisidir bu adam Twitter'da yazdı biri
GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Twitter alemini dolastim, geldim.
Okay %50
Radja %1
Dinçer Azaphan’ı instadan takip eden var mı ? Nainggolan’ı takiplemiş diyolar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
5 milyon euro civarı bi maaşı var Sissoko'nunherifin aylik harcadigi para 500k falandir yav bu maliyetli bi heriftir ustat keske gelse de 3-4 kafadan vermen lazim