- 1 Mayıs 2018
- 57.851
- 48.628
- 3.873
Okay
Sissoko-Etebo
nasıl olur acaba
muazzam olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okay
Sissoko-Etebo
nasıl olur acaba
Luyindama 1.91
Okay 1.91
Diagne 1.91
Akıllı bir takım bu oyuncularla duran toplardan 3-4 haftada bir gol atar. Ama nerde bizde
az evvel fransa maçındaki sissoko mu buRodopun dediği sissoko olabilir sanki
Neye dayanarak Sissoko moutinho gelebilir diyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten
Emre kilinc iyi kullaniyor duran toplari. Emreye sirf bu yuzden pozitifimOnlarin kafasina o topu atacak adam lazim.
Bizde duran toplari belhanda ve omer yerine u16 dan bi cocuk alsak daha etkili kullanir.
Ahhh banega ahh!!
Mümkün değilRodopun dediği sissoko olabilir sanki
Ta kendisi knk beleşe kiralık + 1.5 m euro maaşa ok derse imzalatalımaz evvel fransa maçındaki sissoko mu bu
Naigolan mumkun mu CihanMümkün değil

Şöyle söyliyim abi ben mümkün değil derken maliyetten dolayı demiyorum. Adam Mou'nun jokeri orta saha sağ kanat hatta maç içinde duruma göre sağ beke koyuyo. Böyle bi adamı bırakmaz ki.Naigolan mumkun mu Cihan![]()
Yoo bencede Sisokko gelmez zaten haklisinŞöyle söyliyim abi ben mümkün değil derken maliyetten dolayı demiyorum. Adam Mou'nun jokeri orta saha sağ kanat hatta maç içinde duruma göre sağ beke koyuyo. Böyle bi adamı bırakmaz ki.
Bu açıdan bakınca Nainggolan daha mümkün inan ki
Ne anlatıo anlayan var mı ?
Hangi transfer
herifin aylik harcadigi para 500k falandir yav bu maliyetli bi heriftir ustat keske gelse de 3-4 kafadan vermen lazimTa kendisi knk beleşe kiralık + 1.5 m euro maaşa ok derse imzalatalım