Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
etebo ilk geldigi yılki ndiayeyi andırıyo niye beğenilmiyo anlamıyorm

Beyler bu Nainggolan 6 numara değil. Yani biliyorsunuzdur eminim ama hatırlatayım dedim. :D

119032184_342244096977048_636360802030678017_n.webp

Bu Dinçer denen eleman Sinan Engin'in sürekli selam yolladığı kişi değilmi? 60 gündür transfer bekleyen taraftar 3 günde 2 transferi kaldıramaz.

sinan enginci adam duyumcu olduysa bu ali naci ve nevzatin kudurmasi cok normal

telefonlara cevap vermeyen yöneticiler, mesajlara bakmayan yöneticiler adami kudurtur

Ben tesadüflere inanmam pek. Belhanda'yı da sevmediğim için (@Can Karabacak bilir) algıda seçici davrandım.

Belhanda ilk geldiği günden bugüne sevmem, sevmek zorunda değilim. Galatasaray 10 numarası Dursun Özbek ve ekibi sayesinde böyle çapsız, dengesiz ve sorumsuz oyun oynayan birinin eline düştü. Her transfer dönemi gitmesi için bekliyordum, bu sene Belhanda dahil bir kaç kişi için totem yapıyorum.

Kendisi Galatasaray oyuncusu olduğu müddetçe küfür etmem, Can Karabacak gibi olumlu mesajda beklemeyin.

Onun dışında forum içinde böyle benzetmeler yaparak öyle olacak diye birşey yok. Ben Can kardeşler ile maç baksam, muhtemelen Belhanda yüzünden kavga ederiz çünkü maç esnasında heyecandan negatif kelimelerim ve hareketlerim çoğalıyor. Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Herkes forumda istediği oyuncumuzu sevebilir veya sevmeyebilir, bu konuda herkes özgür. Özgür demişken Özgür Ayten kardeş yeni gelişmeler var mı :cigara:

Çok net bir şekilde Etebo yetersiz bir oyuncu ama buna da şükür dedirticek özelliği enerjik oluşu, herkes uçup kaçıyor örnek f5 ilk maç kadrolarına bakın cuma günü rize delikanlı gibi oynarsa 5'ler bunları, bizimde eksiğimiz çok maalesef ben Etebo'yu Taylan'ın çokta önünde görmüyorum, Okay olursa başarılı hamle olur, Nainggolan gelirse fark yaratır şahsi fikrim:

Muslera
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Okay Nainggolan
EmreK. Arda Bruma
Diagne

Bu 11 bizi başarıya götürür. Diğer en önemli nokta 2 arap + Falcao'nun bir şekilde gönderilmesi yada fesh etmesi olacak, Falcao maalesef bizi çok geriye götürüyor, hem hazır değil hem sakatlanıyor, hem o oynadığına yerine oynayacaklar hazır olamıyor vs vs arapları söylemeye bile gerek yok​

neye gore kime gore yetersiz?

kac defa 90 dakkika macina izledin de boyle kanita varabiliyorsun?

Tisserand kendisini Fenere iyi kitlecek gibi duruyor. Dünki hazirlik macinda öyle isteksiz ve vurdum duymazlik yapmiski, hocasini baya kudurtmus.

Beyler bu Nainggolan 6 numara değil. Yani biliyorsunuzdur eminim ama hatırlatayım dedim. :D
zaten duyumlara haberlere bakarsak:

Okay/Lerma
Etobo Nainggolan

derdindeyiz. bu da manyak dehset olur. Okayin agirligi bile belli olmaz, kendisini yerli javi martinez olarak izleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt