- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Lerma olabilir mi veya Nakamba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nainggolan Etebo ikilisinin cok geçirgen olacaklarini düşünmüyorum.Beyler bu Nainggolan 6 numara değil. Yani biliyorsunuzdur eminim ama hatırlatayım dedim.![]()
Okay olmayacak mı , okay oynar.Beyler bu Nainggolan 6 numara değil. Yani biliyorsunuzdur eminim ama hatırlatayım dedim.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 92799
Bu Dinçer denen eleman Sinan Engin'in sürekli selam yolladığı kişi değilmi? 60 gündür transfer bekleyen taraftar 3 günde 2 transferi kaldıramaz.
Ben tesadüflere inanmam pek. Belhanda'yı da sevmediğim için (@Can Karabacak bilir) algıda seçici davrandım.

Çok net bir şekilde Etebo yetersiz bir oyuncu ama buna da şükür dedirticek özelliği enerjik oluşu, herkes uçup kaçıyor örnek f5 ilk maç kadrolarına bakın cuma günü rize delikanlı gibi oynarsa 5'ler bunları, bizimde eksiğimiz çok maalesef ben Etebo'yu Taylan'ın çokta önünde görmüyorum, Okay olursa başarılı hamle olur, Nainggolan gelirse fark yaratır şahsi fikrim:
Muslera
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Okay Nainggolan
EmreK. Arda Bruma
Diagne
Bu 11 bizi başarıya götürür. Diğer en önemli nokta 2 arap + Falcao'nun bir şekilde gönderilmesi yada fesh etmesi olacak, Falcao maalesef bizi çok geriye götürüyor, hem hazır değil hem sakatlanıyor, hem o oynadığına yerine oynayacaklar hazır olamıyor vs vs arapları söylemeye bile gerek yok
İkisinin alınabileceğini hiç sanmıyorum ama, keşke.Okay olmayacak mı , okay oynar.
İnşallah Fred gelir oyunu iki yönlü oynayabilen bir oyuncu yaşlıda değilokay yada noname biri için bu hype yaratmaz
kim gelecek bakalım
O kim yavTisserand kendisini Fenere iyi kitlecek gibi duruyor. Dünki hazirlik macinda öyle isteksiz ve vurdum duymazlik yapmiski, hocasini baya kudurtmus.
zaten duyumlara haberlere bakarsak:Beyler bu Nainggolan 6 numara değil. Yani biliyorsunuzdur eminim ama hatırlatayım dedim.![]()