Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.496
- 12.000
- 1.418
Kesinlille okay ve etobo.olduysa once duran top kullanabilen skorer adam isterim gulfy sig.tam aranan adam naingolan olmasada olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda da iyi gol atar.Psv diyolla
tarlabaşından 1 daireynen gönlünü fethedebiliriz
40 mac oylesine diyorum bu sene lig +avrupa 50 mac var en az 35in de oynayacaksa niye alalimHangi oyuncu 40 maca cikabiliyor ya. Hatta 30 bile iyidir
Birileri tünemiş yine
Nainggolan ile ilgili DiMarzio'nun bir şey yazması gerekmez miydi ilgimiz olsaydı
Herkesin yapabilecegi sey degil. Hic sakatlanmayan kendisine xok iyi bakan Diagne bile sakatlandi bizde hatay macina cikmadi meselavisca çıkıo ?
HmmGustavo
Ozan sosa
Daha iyi ama onlar yasli ezilmeyiz bence
Ben lig olarak dedim 30 zaten. 38-39 macin 30una falcao + bu ciksa yeter zaten sampiyon oluruz40 mac oylesine diyorum bu sene lig +avrupa 50 mac var en az 35in de oynayacaksa niye alalim
Hic biri nainggolan dan iyi degil.Gustavo
Ozan sosa
Gustavo
Ozan sosa
Ben de ayni dusunuyorum ki bu adam adelesinden kronik sakatFalcao’yu da istemiyordum. Hepiniz sinerji yaptınız, güzel şeyler yazdınız beni de ikna ettiniz. Bende olsun istedim.
Ama bu sefer aynı hataya düşmeyeceğim. Herkesin fikrine saygılıyım ama Naingolan müthiş kaliteli bir oyuncu olsa da transferine olumlu bakmıyorum ve gelmesini de istemiyorum.
Daha önce de yazdım kiralık futbolculardan nefret ederim. Etebo’yu kiralamışız ama onun satın alma opsiyonu öyle abartılı olmayacaktır. Naingolan‘ı 1 sene kiralayıp iyi oynasa da 33 yaşına girecek seneye.
30+ futbolcu istemiyorum. Kiralık futbolcu hiç istemiyorum. Maaşı 3 milyon euro’nun üzerinde olan futbolcuyu da biz artık taraftar olarak istememeliyiz.
Ama herkese de saygılıyım.