Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_7431.webp

Yakalımmı keyif cigaramızı?

Falcao’yu da istemiyordum. Hepiniz sinerji yaptınız, güzel şeyler yazdınız beni de ikna ettiniz. Bende olsun istedim.

Ama bu sefer aynı hataya düşmeyeceğim. Herkesin fikrine saygılıyım ama Naingolan müthiş kaliteli bir oyuncu olsa da transferine olumlu bakmıyorum ve gelmesini de istemiyorum.

Daha önce de yazdım kiralık futbolculardan nefret ederim. Etebo’yu kiralamışız ama onun satın alma opsiyonu öyle abartılı olmayacaktır. Naingolan‘ı 1 sene kiralayıp iyi oynasa da 33 yaşına girecek seneye.

30+ futbolcu istemiyorum. Kiralık futbolcu hiç istemiyorum. Maaşı 3 milyon euro’nun üzerinde olan futbolcuyu da biz artık taraftar olarak istememeliyiz.

Ama herkese de saygılıyım.

Şu profesyonel futbolcu sayısını sayan eleman yazmadan inanmam.

Okay etebo olduğunu varsayarsak ölümüne radja hayranı olmama rağmen imkanı varsa kesinlikle sigurdsson u tercih ederim tempo, şut,ceza sahası koşusu herşeyden fazlasıyla var

Gylfi sigurdsson ihtimali bile yok, o adamın epl den ayrılması için 2-3 sene var daha...

Nainggolan için aklımda tek soru işareti sakatlık konusu.
Umarım sıkıntı yaşamayız.

Falcao’yu da istemiyordum. Hepiniz sinerji yaptınız, güzel şeyler yazdınız beni de ikna ettiniz. Bende olsun istedim.

Ama bu sefer aynı hataya düşmeyeceğim. Herkesin fikrine saygılıyım ama Naingolan müthiş kaliteli bir oyuncu olsa da transferine olumlu bakmıyorum ve gelmesini de istemiyorum.

Daha önce de yazdım kiralık futbolculardan nefret ederim. Etebo’yu kiralamışız ama onun satın alma opsiyonu öyle abartılı olmayacaktır. Naingolan‘ı 1 sene kiralayıp iyi oynasa da 33 yaşına girecek seneye.

30+ futbolcu istemiyorum. Kiralık futbolcu hiç istemiyorum. Maaşı 3 milyon euro’nun üzerinde olan futbolcuyu da biz artık taraftar olarak istememeliyiz.

Ama herkese de saygılıyım.
Ben de ayni dusunuyorum ki bu adam adelesinden kronik sakat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt