- 18 Temmuz 2009
- 81.999
- 239.519
- 5.263
Angelino gidecek onun yerine koyarlar gelişirse.iyi bir sezon geçirirsek bu sezon saracchi'den 7-8 asist bekliyorum. seneye de bonservisini alma gerilimi yaşarız hayırlısıyla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angelino gidecek onun yerine koyarlar gelişirse.iyi bir sezon geçirirsek bu sezon saracchi'den 7-8 asist bekliyorum. seneye de bonservisini alma gerilimi yaşarız hayırlısıyla.
Ben bu Akbaba'dan ümidi kestim. 3.sezonuna giriyor, yine sakat. 2 yil önce transfer ettigimiz oyuncu ligde toplamda 1720 dakika süre aldi. Bu da 19 mac yapiyor. Yarim sezon oynayip 1.5 yili sakat gecirmis.Emre Kılınç sonrası Okay Yokuşlu'nun gelmesine çok sevinirim bu ikili milli takımda şans bulan yaşları ideal ve takıma katkı verebilecek 2 yerli oyuncu. Tamam bu yıl yabancı sınırlaması gelmedi ama seneye 3 yerli oynatmak zorundayız bu 3 yerlinin ikisi bu yıldan hazır olur Emre Kılınç & Okay Yokuşlu ikilisi ile hiçbir sıkıntımız olmaz
GSC DuyumuDespodov kim ve nerden cikti
Sağ açık
Angelino gidecek onun yerine koyarlar gelişirse.
Brumayi en son nezaman izledin rdas?Feghouli bence yeterli en azından bu sene için...
Ne olursa olsun UEFA ve TSL için sol kanat şart. Asamoah şuan için uygun şartlarda diye yazdım yoksa gönlümden geçen Bruma ya da Onyekuru![]()
Hmm o zaman şansımız olur da opsiyon kaç olacak acaba.Zorunlu opsiyonla geliyormus bu sefer Leipzige.
Oyuncu zaten IstanbuldaymisOkay Yokuşlu Galatasaray'da.
1 yıllık kiralık. 1 milyon 300 bin euro kiralama bedeli.
1,3 milyon euro yıllık maaş.
6 milyon euro civarı satın alma opsiyonu.
Opsiyon zorunlu değil.
Perşembe günü İstanbul'a gelmesini bekliyoruz. (TransferWeb)
Orasını bilemem.Paylaşılan bu.Belki gitmesi gerektir veya dediğin gibi yalandır..