Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etebo'yu 15 Agustosta söyleyen arkadaş,Benjamin Hvidt'i söyledi bu oyuncunun hakkındaki yorumlar da kötü değil

Emre Kılınç sonrası Okay Yokuşlu'nun gelmesine çok sevinirim bu ikili milli takımda şans bulan yaşları ideal ve takıma katkı verebilecek 2 yerli oyuncu. Tamam bu yıl yabancı sınırlaması gelmedi ama seneye 3 yerli oynatmak zorundayız bu 3 yerlinin ikisi bu yıldan hazır olur Emre Kılınç & Okay Yokuşlu ikilisi ile hiçbir sıkıntımız olmaz
Ben bu Akbaba'dan ümidi kestim. 3.sezonuna giriyor, yine sakat. 2 yil önce transfer ettigimiz oyuncu ligde toplamda 1720 dakika süre aldi. Bu da 19 mac yapiyor. Yarim sezon oynayip 1.5 yili sakat gecirmis.

Okay ve Emre en azindan Süper Lig seviyesinde iyi oyuncular. Hem ön liberoyu yabanci yapmak cok mantikli gelmiyor bana bizim ligde. O kontenjani daha makul yerlere harcamak lazim. Hücum hattini da komple yabancilardan yapinca sonradan basimiz agriyor. Duruma göre Fatih hoca elimizdeki 4 gencten faydalanabilirse (Emin Bayram, Süleyman Mus,, Kerem Aktürkoglu ve Ali Yavuz Kol), yabanci sinirinda epey elimiz rahatlar. Dorukhan Toköz'ü de bonservissiz almak lazim. Besiktas'ta cok düsük bir para aliyor, aidiyet duygusu hissedecek kadar da kanatli taraftari degil.

Ahmet Calik, Emre Tasdemir, Sener Özbayrakli, Taylan Antalyali (Bu sene belki fark yaratir ama genel konusuyorum), Ömer Bayram, Jimmy Durmaz ve Ogulcan Caglayan öyle bel baglanacak oyncular falan degil. Bunlardan 2'si veya 3'ü ilk 11 oynadigi zaman kalitemiz acayip düser.

Yabanci sinirinda daha sonraki sezonlardaki belirgin bir sekilde artacak yerli oyuncu oynatma zorunlulugu belki uygulanmaz ama 3'ün altina düsmeyecegi söyleniyor. En azindan 3 yerliyi cikarabilmek lazim. Yabanci siniri olmasa bile aidiyet duygusunu hisseden, daha mücadeleci bir ekip yaratmak icin Türk oyuncu bulundurmak zaten gerekliydi. 14 yabanci alinabiliyor diye 14'ünü de ise yaramaz adamlara harcamamak lazim. Bana kalsa 12, bilemedin en fazla 13 yabanciyla bu sezona girerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt