Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yurekli Naci’ye gelen Ndiaye haberi bana da gelmisti ama ben twit atmak yerine aksam programda soylemeyi tercih ettim dedi. Bence de Ndiaye haberi dogru. Baktilar taraftar salliyor hazirda bekleyen Etebo’yu getirdiler. Eger Etebo oncelik olsaydi transfer doneminin ilk gunlerinde gelirdi.

Ulan yemin ederim saka gibisiniz falcao su kalasa kaç mılyon verdi dediginiz yönetim geçen sene alsin diye bu yazanların hepsi gelsin diye nöbet yapıyordu şimdi yönetime kızıyor. Ulan bu Adami resmen biz aldirdik yönetime hiç kimse ağlamasın.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet genel olarak istendi Falcao, bende istedim. Her transferde olduğu gibi bunda da risk vardı, elde patladı. Bunun herkes farkında, dillendirince niye ağlanmış olunuyor orasını anlamadım :D Taraftarı o psikolojiye yönetimin kendisi sokmuştu zaten çok daha iyi yönetilebilirdi o süreç yönetim tarafından. Taraftar hep ister, her zaman ister, bundan daha normal birsey yok

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler dikkat edelim. Unutmayalım.
IMG-20200908-WA0006.webp

İlgilenilmistir lerma ile ilgilenilmedigini düşünen yok zaten.Ali Naci lerma Galatasaray'da oynayacak diye bir şey demedi.Bencr ndiaye olayi kendisinin dediğine benzer şekilde gerceklesti
oynayacak demedi ne demek rtaş alevli malevli emoji atıp milleti iki saat bekletirsen bu hale gelirsin işte
zaten muhabir yok ortada al bu da onlar arasına katılıyor yavaştan işte

Hayri Beşer:

"En çok transfer yapan takım,eksik kötü takımdır.Galatasaray taraftarı takımına bir baksın.Kalede Muslera,defansta Marcao Luyindama,hücumda Diagne Falcao ve Arda,Emre'ler.Var var.Senin en kötülerin Belhanda,Babel,Soso.Lükse bak. Orta saha alınıyor.Biraz insaf!"

Transfer Istihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt