Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.978
- 16.573
- 2.648
Galasevgili ne diyor okaya?
Detaylar deyip duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galasevgili ne diyor okaya?

o takımda herkes parça idi ama her şey bunun üzerinden dönüyoduDişlinin bir parçasıydı.Burada oynayan Arda bana daha çok zevk veriyordu.
Bir ara iyidi aslında ama eskisi gibi olamadı hiç. Arda'nın çalım atamayacağı adam yoktu, istediği gibi Liverpool'a falan gitse, 2013teki takımda yer bulsa çok daha fazla duyururdu adını.Sence Atletico sistemi Ardayı köreltti mi ? Evet önemli başarılar kazandı ama Orada izlediğim Arda pek suya sabuna dokunmayan bir oyuncuya donustu.Hatta çalım becerisi falan da geri gitti bence.
Lale instagramini özele almis@Musap Aydinli dinçer azaphanı yarın twittera gömecek
Senin de başka tarafına basıcam orta saha gelmezse.Ardayi bagrina basman beni sevindiriyor
Dinçer azaphan Kaan ve diğerlerikaynaksız böyle şeyler söyleyemezsin
musap aydın önce can karabacak bebesiyle dövüşünde galip gelsik@Musap Aydinli dinçer azaphanı yarın twittera gömecek
Şimdiden önlemini almış kolp herifLale instagramini özele almis
O sene oynasa değeri 20ye dayanırdı.
Sana basicam diyecegini biliyodum kank saolSenin de başka tarafına basıcam orta saha gelmezse.
Yok be reis çok konuşuyordu ya hiç susmuyordu. Çok da destekledik ama bariz yabancı düşmanıydı. Elanoya, Gio'ya bariz pas atmadığı çok oluyordu, ondan fazla kazananlara falan gıcıktı. Klasik yeniçeri kafası.Çok konuşma sebebi de takımda ondan başka sorumluluk alabilecek biri yoktu. Hagi gibi biri olsaydı arda bambaşka biri olurdu bence. 22 yaşında adama 10 no kaptanlık falan derken kayışları sıyırdı
3+3×3 olması lazım.Son dakika gidip planlari alt ust etmisti
Fatih hoca hazirlik macinda begendigi Rierayi istedi bizde gidip 4m bonservis 2.5 4 yil maas verdik ardanin parasini p*c etmistik
kaynaksız böyle şeyler söyleyemezsin
Bir ara iyidi aslında ama eskisi gibi olamadı hiç. Arda'nın çalım atamayacağı adam yoktu, istediği gibi Liverpool'a falan gitse, 2013teki takımda yer bulsa çok daha fazla duyururdu adını.
Barcaya gitti de saçma 1 transferdi o.
evet sorun yokSen Bakasetas ve Emre Mor tekra denencek dedim sorun yok ama.
Iceriye adami soktuk ama coktanŞimdiden önlemini almış kolp herif
Ibra başarılıydı bence. Pepin gereksiz dilolukları yüzünden gönderdiler. Ha Villa iyi iş yaptı ama Ibra gönderilmez.Barçaya gidip başarısız olan topçu cok cunku çok katı bir sistemleri var.Ne Arda ne Fabregas hatta İbrahimovic.Daha dunya kadar adam da vardır.Bu adamların hepsi kaliteli oyuncular olmasına rağmen o sistemde yerleri yoktu.Ha Barça reddedilir mi ? Çok zor.
..evet sorun yok