Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci'yi sevmem ama çok da haksız değil.

Bu haber şuan yapilmaz. Ee marcao ile luyindama satilsa ne olacak ? Hadi diyelim haber kesin dogru, peki ali naci Efendi'nin yeni mi aklina gelmis ? Yönetimin haber verdiği adamlar bu iste. Yarin rodop da aynisini yapacak.

Yönetim iyi uyuttu yine bizi. Etebo halen takıma katılmadı, 2. Ve önemli orta saha gelmedi. Ne avrupa maçı ne başak maçında gelseler bile oynamaz bu adamlar. Bu nasıl iş bilmezliktir ya.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim iyi uyuttu yine bizi. Etebo halen takıma katılmadı, 2. Ve önemli orta saha gelmedi. Ne avrupa maçı ne başak maçında gelseler bile oynamaz bu adamlar. Bu nasıl iş bilmezliktir ya.

Sadece ilk cümleyi düzelteyim. Etebo için format gereği covid testinin sonucu bekleniyor. Ardından sağlık kontrolü ve resmi imza gelecek. Etebo transferinde yangına gerek yok. Diğer konu için istediğini söyleyebilirsin.

Kadro kalitemiz geçen seneye göre daha vasat.Bu şekilde başarı beklemek biraz hayalcilik olur.Geçen senenin ilk yarısında oynanan o ağır oyunu bile arayabiliriz söyleyeyim.Transfer planlaması da şuana kadar görülüyorki çok amatörce.Davillanın ağzına bakıyor koca kulüp yazık.

Sadece ilk cümleyi düzelteyim. Etebo için format gereği covid testinin sonucu bekleniyor. Ardından sağlık kontrolü ve resmi imza gelecek. Etebo transferinde yangına gerek yok. Diğer konu için istediğini söyleyebilirsin.
Bu prosedürler biliniyor tabi ki, ama işte yavaş hareket edersen 2. Avrupa maçında da orta sahasız kalırsın. Planlama berbat

Gelecege donuk hic bir transferin henuz yapilmamasi endise veriyor. Ya kiralik, ya da modasi gecmis isimler geciyor. Bir ara Polonya dan bir iki genc oyuncunun adi geciyordu, bunlar akillandi diyordum ama yine eski kafayla devam ediyoruz sanirim.

Gelecege donuk hic bir transferin henuz yapilmamasi endise veriyor. Ya kiralik, ya da modasi gecmis isimler geciyor. Bir ara Polonya dan bir iki genc oyuncunun adi geciyordu, bunlar akillandi diyordum ama yine eski kafayla devam ediyoruz sanirim.
Abi klralık bedeli 1 milyon diyip onu da bilmem kaç taksitle ödeyelim dersen hangi kulüp kabul eder ki?

Sırf transfer ile uğraştık diye yapılmış hamleler. Paran yok ortada nasıl almayı düşündüler moder ve Jakup. 2. Orta saha da etebo ayarında biri olacak. Durum ona doğru gidiyor.

etebonun testi pozitif çıkarsa transfer edilmeyecek mi sanki ben bu prosedürü anlamadım.

Abi klralık bedeli 1 milyon diyip onu da bilmem kaç taksitle ödeyelim dersen hangi kulüp kabul eder ki?
Ciddi bir teklif ile gidilse kabul ederler, kiralama bedelini fazla yuksekten veremiyoruz ama satin alma opsiyonuna bir iki milyon fazla ekletirsin ikna etmek icin.

Onyekuru> Bruma. Bruma'da bir kere kondisyon yok. Koşuyor ediyor ama belirli süre. Fener deplasmaninda Onyekurunun attığı golün dakikasinda Bruma olsa yari yolda nefesi kesilir. Zaten bu yüzden de forma giyemiyor düzenli 90dk. 60dk dan sonra pili bitiyor. Hollanda'da çok izledim yok yani adam ilerleyecegine gerilemiş. Topu itinayla adamlarin olduğu yere sürüyor içinden geçecek gibi, önünde 3 kisi var açısı desen 0 gidip şut deniyor inanilir gibi değil yani. Bu ligin bugi hizli oyuncu değil, çalışkan kanat oyuncudur bana göre. Misal Engin Baytar hizli değil ama çalışkanlığı ile sampiyonlukta çok büyük katki yapti. Bana göre muazzam hızlı olacağına çalışkan olsun sahada ayak basmadik yer birakmasin 3e 2 veya 4e3 pozisyonlarda da gitsin akilli işler yapsın yeter. Bizim takimin eksikliği ceviklik, hız değil. Bizim oyuncularin çoğunun beli dönmüyor. Beli dönmeyince kafası çalışınca da bir halta yaramiyor. Az buz sporcu çevikliği zekasi bu lige yeter de artar öyle atlet oyunculara çok gerek yok

Valla Bruma her türlü iş yapar bu ligde, o tarz az cok kalitesi olan atlet oyuncularin hepsi yapar. Ve bu oyuncuların form durumu zaten iyi olsa bu lige gelmezler. Bizim takım inanilmaz yavaş, öyle böyle değil belki de ligin en ağır birkaç takımından biriyiz şuan ki halimizle. Taktiğimiz de gereksiz pas, yan pas ve geri pas üzerine kurulu olduğu için eğer şampiyonluk yarışında olmak istiyorsak kontra ataklarda iş yapacak, rakip defansı yoracak, tedirgin edecek kanatlara ihtiyacımız var. Ben rakip takımın sağ beki olsam, az çok hızlı bir oyuncu olsam, bizim Arda'ya markaj dahi uygulamam, herif 20 metre ilerde olsa yakalarsın yine hatta kendi kendine döner zaten geriye, Feghouli zaten bir şekilde topu rakibe teslim ettiğinden onun da karşı defansi zorladığı falan yok. O yüzden Onyekuru-Bruma tarzı oyuncular lazım bize, bu tip oyuncular tek başına olur olmadık zamanlarda maç alabiliyorlar. Şuan ki kadroyla atak futbolu falan oynayabilme şansımız nerdeyse hiç yok. Forvetler allaha emanet, kanat zaten yok(Emre Kılınç ya tutarsa), ortasahaya kim gelirse gelsin besleyebileceği oyuncu nerdeyse yok.

Hızlı topçu şart

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ciddi bir teklif ile gidilse kabul ederler, kiralama bedelini fazla yuksekten veremiyoruz ama satin alma opsiyonuna bir iki milyon fazla ekletirsin ikna etmek icin.
Benim anladığım adamlar herkes gibi peşin para istiyor. Bizimkiler ise peyderpey ödeme yanlısı. Bunu kimseye kabul ettiremeyiz ki

Benim anladığım adamlar herkes gibi peşin para istiyor. Bizimkiler ise peyderpey ödeme yanlısı. Bunu kimseye kabul ettiremeyiz ki
O zaman transfer yapamiyoruz diyen neden cikmiyor? Sergen Yalcin cikti ve istedigimiz oyunculari alamiyoruz dedi , sebeplerini de anlatti, bizde bir Allahin kulu cikip taraftara birsey izah etmiyor. Abdurrahim'e ne zaman mikrofon uzatilsa transfer yapacagiz merak etmeyin diyor. Cikip anlatsin , hoca da konusmuyor normalde zit pit konusurdu ama ondan da ses yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt