Onyekuru> Bruma. Bruma'da bir kere kondisyon yok. Koşuyor ediyor ama belirli süre. Fener deplasmaninda Onyekurunun attığı golün dakikasinda Bruma olsa yari yolda nefesi kesilir. Zaten bu yüzden de forma giyemiyor düzenli 90dk. 60dk dan sonra pili bitiyor. Hollanda'da çok izledim yok yani adam ilerleyecegine gerilemiş. Topu itinayla adamlarin olduğu yere sürüyor içinden geçecek gibi, önünde 3 kisi var açısı desen 0 gidip şut deniyor inanilir gibi değil yani. Bu ligin bugi hizli oyuncu değil, çalışkan kanat oyuncudur bana göre. Misal Engin Baytar hizli değil ama çalışkanlığı ile sampiyonlukta çok büyük katki yapti. Bana göre muazzam hızlı olacağına çalışkan olsun sahada ayak basmadik yer birakmasin 3e 2 veya 4e3 pozisyonlarda da gitsin akilli işler yapsın yeter. Bizim takimin eksikliği ceviklik, hız değil. Bizim oyuncularin çoğunun beli dönmüyor. Beli dönmeyince kafası çalışınca da bir halta yaramiyor. Az buz sporcu çevikliği zekasi bu lige yeter de artar öyle atlet oyunculara çok gerek yok