Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakşehir bir zamanlar Man Utd de oynayan Rafaeli almış..
Bu sezonda kötüysek, şampiyon net Başakşehir olur.
Kimse onları konuşmuyor ama şu anda en iyi ve en hazır kadro onlarda.

Fenerle uğraşmayı kendisine hobi edinecek her anlamda güçlü ve gözü kara bir başkan istiyorum artik

Onyekuru> Bruma. Bruma'da bir kere kondisyon yok. Koşuyor ediyor ama belirli süre. Fener deplasmaninda Onyekurunun attığı golün dakikasinda Bruma olsa yari yolda nefesi kesilir. Zaten bu yüzden de forma giyemiyor düzenli 90dk. 60dk dan sonra pili bitiyor. Hollanda'da çok izledim yok yani adam ilerleyecegine gerilemiş. Topu itinayla adamlarin olduğu yere sürüyor içinden geçecek gibi, önünde 3 kisi var açısı desen 0 gidip şut deniyor inanilir gibi değil yani. Bu ligin bugi hizli oyuncu değil, çalışkan kanat oyuncudur bana göre. Misal Engin Baytar hizli değil ama çalışkanlığı ile sampiyonlukta çok büyük katki yapti. Bana göre muazzam hızlı olacağına çalışkan olsun sahada ayak basmadik yer birakmasin 3e 2 veya 4e3 pozisyonlarda da gitsin akilli işler yapsın yeter. Bizim takimin eksikliği ceviklik, hız değil. Bizim oyuncularin çoğunun beli dönmüyor. Beli dönmeyince kafası çalışınca da bir halta yaramiyor. Az buz sporcu çevikliği zekasi bu lige yeter de artar öyle atlet oyunculara çok gerek yok

Onyekuru Brumaya gore cok daha ustun oyuncu. Hiz, bitiricilik , kondusyon hepsi fazla Brumadan.

Ama ne yazikki bize yar etmez artik kara oglani monako denen serefsiz kulup!

3 yıllık kiralık ne ya muhtemelen her sene sonunda geri çağırma hakları vardır, premier lige hazır olduğunu hissettiklerinde alırlar geri.

Sarpsborg’un sportif direktoru bizim Coulibaly icin teklif yapmadigimizi soylemisti.

O zaman niye Kap açıklaması yapmıyolar.Yurt dışı basın niye yalan yazsın?
Muhtemelen Fenerbahce'nin KAP mevzuati cercevesinde bir muafiyeti var bu konuda ; mevzuata aykiri bir durum olsaydi yillardir suregelen bu durum karsisinda KAP'in agir yaptirimlari sozkonusu olurdu.

Burada hangi basinin dogru bilgi verip vermedigini tartismak yersiz olur, ikimizinde oyle bir kontrol mekanizmasi yok. Ama mantik (Sosa'nin sozlesme doneminde 36 ve 37 yasina erisecek olmasi, Fenerbahcenin mali yapisi) 1.750.000 euro'yu daha yakin bir ihtimal olarak gosteriyor.

zarpsborgdaki zenciden bişey olmaz
iyi ki almadık yedekte çürürdü olacağı düşük ihtimali de elinden alırdık çocuğun

Okay Yokuşlu, Celta Vigo antrenmanında yer alacak. Celta Vigo yetkilileri resmi bir teklif olmadığını açıklamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt