Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'e gerçekten destek olmayı kestim artık 2.5 yıldır takımın başında kendisi var sportif başarısızlığın büyük bir kısmı onun yüzünden bu takımı hazırlayan çalıştıran transferleri isteyen Fatih Terim'den başkası değil yahu geçen sene bir hücum hattı kurdu Falcao&Babel&Feghouli arkalarında Seri&Lemina&Nzonzi rakip kaleye gitmemiz 3 gün sürüyordu hatasından hiç bir ders almamış belli ki şimdi kurduğu hücum hattına bakın Arda&Falcao&Feghouli arkalarında Belhanda rotasyonda yine Babel şu hücum hattının şampiyon yapma şansı yok

Madem transfer yapamıyoruz gençler neden oynamıyor ? Atalay'ı Bartuğ'u Abdüssamed'i Ali Yavuz'u neden şans bulamıyor hoca ? Feghouli hazırlık maçında bile sıçıp batırıyor Sekidika'yı 20 dakika yanında bekletiyor dalga geçer gibi yahu Sekidika mı senin dengin ne diye adamla dalga geçiyorsun hocam ? takımda kanat oyuncusu yok bir şans ver şu Sekidika nasılmış izleyelim yemin ediyorum Sekidika'nın nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum Atalay'ın A takımda neler yapabileceğini bilmiyorum Bartuğ alt yaş kategorilerinde gördüğümüz kadar özel bir oyuncu mu bilmiyoruz Fatih Hoca bir şans vermiyor ki

Lig başlar yine ezbere bildiği takımı ezbere bildiği içi geçmiş oyunu oynatırsa gerçekten 6. 7. filan bitiririz ligi
hoca eskisi kadar cesur değil bence iyice garantici olmuş

fernandao boşa çıkmış
tam başakşehirin ağzına layık transfer

uguru sevmem ama biz ne dediysek aynisini söylemiş. Bu konuda tebrik ediyorum kendisini ama badoudan gelen parayi ayırmamız lazim bu gelirden. dursun denen herif yüzünden o para uctu gitti gitmemiş olsa belki pas var diye 1-2 topcu gelirdi. Git gide çıtayı düşürdü yönetim ama colibaly denen velete bile tav oldu millet onu da alamadılar.
İş beceriksizlikten bilerek bu şekilde davranmaya doğru gidiyor. Korkum o ki bu yönetim gelenek seneye dusrunun bıraktığı gibi acil 10 milyon eurouk ödeme bırakmaz bütün ödemeleri zamana yayar. Bir sene sabrederiz sorun değil yere ki is yokusa suruklenmesin.

Bu arada gelecek yönetim gaassaray zaten para kazanıyor 3-5 ceplerim kafasini tasiyacaksa gelmesin kardesim. Kulübü seven gerekiyorsa servetinden kirintiyi verip geri almayı düşünmeyecekse gelsin.
Ndiaye dahil 57 mil.€ bonservis girdisi olmuş takıma 2018 Ocak ayından beri Ndiaye hariç yine 41 mil.€ bu paranın 3+5 mil.€ Luyindama için 4 mil.€ Marcao için harcandı desek yine de çok kötü harcanmış o miktar

Ayrıca Ndiaye satışı sonrası takımı orta sahasız bırakmalarını da unutmayalım ...

Nainggolan gelsin çok istiyorum ama büyük ihtimalle İnter onu İtalya'dan bir takıma kiralayacak.

source.gif

hoca eskisi kadar cesur değil bence iyice garantici olmuş
Gerçekten öyle, bizim bildiğimiz cesur hamleleri yok artık 1-0 öndeyiz rakip bangır bangır üzerimize geliyor Fatih Terim'de kenarda bizim gibi izliyor hiçbir şekilde o beraberlik golünü yemeden önce takıma müdahale etmiyor daha sonra yaptığı değişiklikler bile ezbere yapılıyor

2-3 yıl önce birisi gelip Fatih Terim mıy mıy pas oyunu oynatacak tempo yerlerde sürünecek dese haydi ordan sen ne diyorsun derdim, bir de şimdi düştüğümüz hale bak

Yağız

@10Gallinari

·
19d

Yönetime tepkiler pratikte haklı ama söylenmek istenenler aşırıya kaçmaya başladı. Satılmak istenen oyunculara bir tane bile teklif yok, gelirim diyenler vazgeçiyor, kasa desen boş, hayvan gibi maaşlar... Borca gir al ama hala 2010'daki transferlerin taksidini ödüyor bu kulup.

Bak mesela yönetim başarısız. Zaten bu yüzden bu sene son seneleri ama bu yönetimin hangi şartlarda geldiğini unutmamak lazım. Futbolculara 10-15 milyon euro civarı ödenmemiş borç vardı. Alınan futbolcuların ödenmemiş menajer ve bonservis taksitleri vardı, hatırlayın o dönemi herkes Uefa'dan cezaya kesin gözüyle bakıyordu, Cas'ta dava kazanan tek Türk kulübüyüz belki de. Hiçe giden Florya'yı aldılar 230 milyon Tl'ye şimdi orada projeyle 700 milyon Tl civarı gelir getirilebilir. Kemerburgaz işini hallettiler. Pandemi olmasaydı onun inşaatını konuşaçaktık belki de . Yönetim beceriksiz evet ama yaptıklarını da unutmamak lazım bu sene zaten kesin gidecekler o yüzden aşırıya kaçmamak lazım.

Ozamanlar iyi kadromuz vardı da stoper tandemi dany chedjou olunca CLde rezil rusva olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt