Fatih Terim'e gerçekten destek olmayı kestim artık 2.5 yıldır takımın başında kendisi var sportif başarısızlığın büyük bir kısmı onun yüzünden bu takımı hazırlayan çalıştıran transferleri isteyen Fatih Terim'den başkası değil yahu geçen sene bir hücum hattı kurdu Falcao&Babel&Feghouli arkalarında Seri&Lemina&Nzonzi rakip kaleye gitmemiz 3 gün sürüyordu hatasından hiç bir ders almamış belli ki şimdi kurduğu hücum hattına bakın Arda&Falcao&Feghouli arkalarında Belhanda rotasyonda yine Babel şu hücum hattının şampiyon yapma şansı yok
Madem transfer yapamıyoruz gençler neden oynamıyor ? Atalay'ı Bartuğ'u Abdüssamed'i Ali Yavuz'u neden şans bulamıyor hoca ? Feghouli hazırlık maçında bile sıçıp batırıyor Sekidika'yı 20 dakika yanında bekletiyor dalga geçer gibi yahu Sekidika mı senin dengin ne diye adamla dalga geçiyorsun hocam ? takımda kanat oyuncusu yok bir şans ver şu Sekidika nasılmış izleyelim yemin ediyorum Sekidika'nın nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum Atalay'ın A takımda neler yapabileceğini bilmiyorum Bartuğ alt yaş kategorilerinde gördüğümüz kadar özel bir oyuncu mu bilmiyoruz Fatih Hoca bir şans vermiyor ki
Lig başlar yine ezbere bildiği takımı ezbere bildiği içi geçmiş oyunu oynatırsa gerçekten 6. 7. filan bitiririz ligi