Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.528
- 36.989
- 3.798

GAZETECİ
@DuyumcuAbiniz
·
1d
Okay için 1 milyon Euro kiralık ücreti 5 milyon Euro satın alma opsiyonu için anlaşma yapıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

8 maç oynadık + 2 haftalık Piri reis kampı falan oldu. Kampı kaçırdı bu adam onu demek istiyorum.
Birden yüklenirsek büyük ihtimalle sakatlanacak.
Katılmıyorum , elin bu kadar güçsüzken , 3 milyonu Kaana gömüp , ben Marcao'yu satacak adam arıyorum diye gezersen ortada 5 milyon teklifle kapına gelirler.
O kadar planlama kabiliyetine sahip bir kulüp değiliz.
Olsak dediğin geçerliydi.
3 senedir yapılacak diye anlatılıyor.Kemerburgaz'ın davası daha bu sene başlarında bitti nasıl 3 sene yapılsın?
Galatasaray ile transferde adı anılan Ismaila Coulibaly, Sheffield United'a transfer oldu.
İngiliz kulübü, genç oyuncuyu kiralık olarak 3 yıllığına Beerschot'a gönderdi.
nasıl yhew...
Vay anasini, 3 sene sonra oynatirlar ve Arsenala 30 milyona satarlar...Galatasaray ile transferde adı anılan Ismaila Coulibaly, Sheffield United'a transfer oldu.
nasıl yhew...
Hakan Arslan ve dorukhani alin gelin bari :/
Galatasaray ile transferde adı anılan Ismaila Coulibaly, Sheffield United'a transfer oldu.
nasıl yhew...
Hakan Arslan gecen sezon da fark yaratirdi. Lemina sakati ve Seri'den daha iyi oyndai.Orta sahamizdaki durum o kadar vahim ki Hakan Arslan bile fark yaratir bizim takimda.
4 foto paylasilmis adem yok
Orayı Dursun Özbek yönetimi Florya'ya karşılık antrenman tesisleri orada yapılacak diye tahsis etmişti. Sonra orada maden ruhsatı falan çıktı mahkemelik olduk o yüzden oraya taşınamadık ve Florya'yı geri aldık. Bu sene başında o dava çözüldü.3 senedir yapılacak diye anlatılıyor.
Son kurulda da sponsorsuz yapılmayacak dediler. Pandemi olmasa sanki herkes sıradaydı sponsor olmak için.