Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılmıyorum , elin bu kadar güçsüzken , 3 milyonu Kaana gömüp , ben Marcao'yu satacak adam arıyorum diye gezersen ortada 5 milyon teklifle kapına gelirler.
O kadar planlama kabiliyetine sahip bir kulüp değiliz.
Olsak dediğin geçerliydi.

Kaan Ayhan’ı çok abartmaya gerek yok. Bir Ç.Söyüncü ya da Ozan Kabak değil. Yeri gelir yedekte bekler.

Koskoca G.saray takımıyız elimizde stoper yedeği yok. Biri sakatlansa kime güveneceğiz? 35 yaşındaki Donk’a mı yoksa A.Çalık’a mı? Kaldı ki geçen sezon gördük işte Donk stoperde sıçıp batırıyor.

Sırf sağlam bir yedeğimiz olsun diye bile alınabilirdi Kaan Ayhan. 50 maça çıkacağımız sezonda rahat 25-30 maçta oynardı bu arada.

5m olayı ise komik. Elimizde Serdar ve Maicon var diye Ozan Kabak’a 5 milyon mu teklif ettiler? Çocukta potansiyel vardı basıp parayı aldılar. Ucuza bile gitti o ayrı mesele de. Marcao’da aynı şekilde potansiyeli olan bir adam o fiyatlara bırakmayacağımızı herkes bilir.

Galatasaray ile transferde adı anılan Ismaila Coulibaly, Sheffield United'a transfer oldu.

İngiliz kulübü, genç oyuncuyu kiralık olarak 3 yıllığına Beerschot'a gönderdi.

nasıl yhew...

EheBzRnXkAEKYb5

Galatasaray ile transferde adı anılan Ismaila Coulibaly, Sheffield United'a transfer oldu.

İngiliz kulübü, genç oyuncuyu kiralık olarak 3 yıllığına Beerschot'a gönderdi.

nasıl yhew...
Vay anasini, 3 sene sonra oynatirlar ve Arsenala 30 milyona satarlar...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Cenk Tosun: "Çağlar ile Van Dijk, Premier Lig'in en iyi stoperleri. Zaten sezon bittiği zaman bütün futbolculara en iyi 11 adaylarını sormuşlardı. Ben de Van Dijk ile Çağlar'ı seçmiştim. Çağlar en iyi 11'e girmeyi çok hak etti."

Seneye yeni yönetim gelirse satılan oyuncular da Cengiz’in oyuncuları olur artık.

3 senedir yapılacak diye anlatılıyor.

Son kurulda da sponsorsuz yapılmayacak dediler. Pandemi olmasa sanki herkes sıradaydı sponsor olmak için.
Orayı Dursun Özbek yönetimi Florya'ya karşılık antrenman tesisleri orada yapılacak diye tahsis etmişti. Sonra orada maden ruhsatı falan çıktı mahkemelik olduk o yüzden oraya taşınamadık ve Florya'yı geri aldık. Bu sene başında o dava çözüldü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt