Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yıllar önce bir üye vardı hayali, transfer görüşmeleri yapardı. kimdi o? birden aklıma geldsi

cumartesi antep maci

dk 90

+4 uzatma veriliyor

92:45 oyuncu degisikligi

439
O kadar erken almaz hoca oyuna girer girmez son düdük çalmalı.

yıllar önce bir üye vardı hayali, transfer görüşmeleri yapardı. kimdi o? birden aklıma geldsi

Sneijder’ın geldiği dönemindeki üyeden bahsediyorsun sanırım? Adını hatırlamadın ama renk getiriyordu transfer nöbetine. Şimdi trollük peşinde olanlar var maalesef.

İnş doğrudur bu haber. Geçen yıl Kolarov bu yıl da Zahavi.. Aylarca bekle sonra babayı al. İyice toşak oğlanı oldular 😂
Antu mode on: Zaten yaşliiydi. Sadece çinde ve israilde istatistik kasmiş çöpun tekiydi. Hem bizim gibi muz cumhuriyetinde yahudi bi keferenin işi olamaz. Antu mode off

Ali Yavuz oynamaz boşuna hayal kurmayın hazırlık maçlarında bile kör topal şans verdi hoca
Hocanın gençleri oynatması için mevkilerindeki bütün oyuncular cezalı yada sakat olmalı
Yada gencin torpili çok büyük olmalı
Çıkan gençlere bakarsanız genelde bu kriterlerde oldu

Hocayı eleştireceğiz. Neden Ali Yavuz oynamıyor diye yerden yere vuracağız gerekirse. Ben böyle yapmayı düşünüyorum şahsen. Ne yaparsa destekleyecek halimiz yok. Ama ben Ali Yavuz’un oynatılacağını düşünüyorum.
Valla ben 2 senedir o işi yapıyorum da bir fark olmuyor. Terim düşmanı damgası yersin en iyi ihtimal. Hayin falan olursun.
Bu takımda kanatta oyuncu yokken kanat, forvette oyuncu yokken forvet, defansta oyuncu yokken altyapıdan oyuncu yerine lemina falan oynatıldı.
2 senedir diyorum hoca artık garantici oldu. Genç oyuncu kadroya girmesi için formayı çekip almalı hocayla kavga edecek belhandayı falan dövecek ki anca.
Yoksa olacakları yine söyleyeyim. Belhandanın kafasına krampon çivileri girecek ve kolu falan kırılacak yine oynatılacak.
luyindama-marcao sahada olduğu sürece yedekte eğer
babel-diagne yok ve donk varsa doldur boşalt oyununun en önemli itemi olarak donk forvette oynatılacak. Bunlar hepimizin bildiği şeyler.

Ali yavuzu menajerliğini ahmet bulut alana kadar yüzüne bakılmadı ne zaman ahmet bulut aldı aha değerlenecek artık hocanın banko oyuncusu olacak dedim öyle de olmaya doğru gidiyor.
Ali ile ahmet bulutun az aklı varsa oyuncusunu alsın almanya 2.ligine götürüp gelişmesini sağlasın. Bizde alacağı süre ilk 30 hafta max 50 dakika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt