Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.265
- 8.843
- 2.518
yıllar önce bir üye vardı hayali, transfer görüşmeleri yapardı. kimdi o? birden aklıma geldsi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim ne kadar suçlu ise , taraftarlar aynı derecede suçlu transfer dönemlerinde.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O kadar erken almaz hoca oyuna girer girmez son düdük çalmalı.cumartesi antep maci
dk 90
+4 uzatma veriliyor
92:45 oyuncu degisikligi
![]()
Sezai Karayelyıllar önce bir üye vardı hayali, transfer görüşmeleri yapardı. kimdi o? birden aklıma geldsi
Kızgınlığın sebebi biraz da Babel Feg ve Belhanda gibi faydası olmayanların yerine iş yapan oyuncunun gitmesi yüzünden.Adem oynasa şampiyonluğa oynayacaktik sanki öyle bir hava var.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah için Galatasaray olmasa kim tanir Cengiz ile Albayrak'i.
Okadar reklam yaptiniz buradan para cebinize atin elinizi biraz da transfer yapin, uydurun bir şeyler!
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
İnş doğrudur bu haber. Geçen yıl Kolarov bu yıl da Zahavi.. Aylarca bekle sonra babayı al. İyice toşak oğlanı oldular@ertan suzgun
Fenerbahçe’de Eran Zahavi defteri kapandı gibi. Oyuncunun sosyal medya tutumu dışında başka faktörler de var.
![]()
yıllar önce bir üye vardı hayali, transfer görüşmeleri yapardı. kimdi o? birden aklıma geldsi
Adem in gitmesine şahsen üzüldüm ama oyuncunun kendi tercihi , kadroya girmesi zordu . Adem gitti diye maç izlemeyecek değilim ancak Belhanda nın 11 başladığı maclari gerçekten izlemeyeceğimadem gitti diye mac izlemicek olan var mi
Antu mode on: Zaten yaşliiydi. Sadece çinde ve israilde istatistik kasmiş çöpun tekiydi. Hem bizim gibi muz cumhuriyetinde yahudi bi keferenin işi olamaz. Antu mode offİnş doğrudur bu haber. Geçen yıl Kolarov bu yıl da Zahavi.. Aylarca bekle sonra babayı al. İyice toşak oğlanı oldular![]()
Bunlar futbolcuktan cok instagrama kafa yoran medya maymunlari. Aptal aptal paylasimlar2. hafta basaksehir maci
dk 16
![]()
Haberi alır almaz Digitürkü iptal ettimadem gitti diye mac izlemicek olan var mi
Valla ben 2 senedir o işi yapıyorum da bir fark olmuyor. Terim düşmanı damgası yersin en iyi ihtimal. Hayin falan olursun.Hocayı eleştireceğiz. Neden Ali Yavuz oynamıyor diye yerden yere vuracağız gerekirse. Ben böyle yapmayı düşünüyorum şahsen. Ne yaparsa destekleyecek halimiz yok. Ama ben Ali Yavuz’un oynatılacağını düşünüyorum.
değişiklik bahane süre geçirme şahane diyebilir miyizali yavuz 90+4te falan sans bulacaktir iyi degerlendirirse top ayagina gelir