Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:asd::asd::asd:

zah.webp

Bu sene sampiyon olamasak da enseyi karartmamak gerek. FFP'nin bitmesi avantaj fakat yapilmasi gereken
1- Yeni yonetim %100 dart
2 - Yeni yonetimde mutlaka 2 3 tane parali yonetici ve taraftarla sinerji yaratacak yonetici ( Haldun Ustunel)
3 - Basta yonetim olmak uzere kampanya ( yonetim en az 50 milyon koyacak)
Eski yoneticiler, diger zenginler ve taraftar olarak en az 200 milyon toplanacak ve paranin tamami 19 22 arasi oyuncular icin harcanacak.
4 - Diger transferler kulubun normal butcesinden yapilacak
5 - Luyi ve Marcao icin yuksek bonservisli teklif yoksa 2 senelik sozlesme uzatma.

Bu sene sampiyon olamasak da enseyi karartmamak gerek. FFP'nin bitmesi avantaj fakat yapilmasi gereken
2 - Yeni yonetimde mutlaka 2 3 tane parali yonetici ve taraftarla sinerji yaratacak yonetici ( Haldun Ustunel)
Eski yoneticiler, diger zenginler ve taraftar olarak en az 200 milyon toplanacak ve paranin tamami 19 22 arasi oyuncular icin harcanacak.
5 - Luyi ve Marcao icin yuksek bonservisli teklif yoksa 2 senelik sozlesme uzatma.

haldun ustunel balon

5-7 arası alınabilecek Diagne'yi son gün 13e aldık. Unutmayalım.
Diagne takımının yıldızıydı o oyuncuyu son gün almak istersen takımı yerini dolduramayacağı için fazla fiyat ister ve sen mecbur kalırsın bu durum farklı hem nainggolan inter için useless hem de bizim orta sahamızda zaten oyuncu var

Saracchi'nin bonservisi alinmali. Sol kanat, 3 orta saha ve forvet transferi yine Marcao-Luyindama gibi oyuncular olmali. 3-5 milyon euro maas alacak oyuncu olmamali. Muslera'nin disinda en fazla 2 tecrübeli oyuncu kaldirabiliriz.

Faydasiz ve maliyeti yüksek oyuncular gönderilmeli:
Ahmet Calik
Martin Linnes
Sener Özbayrakli
Jimmy Durmaz
Ryan Babel
Radamel Falcao
Younes Belhanda
Sofiane Feghouli
Mbaye Diagne (Parlatip satmak lazim artik)

Muslera'nin garanti ücreti 2 milyon euro'ya düsürülmeli.
Emre Akbaba'nin sözlesmesi uzatilacaksa bile 500 bin euro'yu gecmemeli.

Inter'de 80 tane oyuncu var Radjayı kullanacaksa Vidal niye alınıyor. Barella falan nolacak.

İlk 11 garantisi verilmiş gibi kolpalar da cabası.

Okay Taraftari susturmak icin ortaliga atilan yem demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt