Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.346
- 49.229
- 2.968
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sene ÇETİN geçecek gibiNe Okay'ı ne Etebo'yu kadroya yazabiliyoruz halaNe kadar zor geçiyor transfer dönemleri :/

Gecen ay icerisinde 2 kupa aldilar amaHıyara bak, Arsenal’de kupadan kupaya koşuyor sanki.

Eran Zahavi'den vazgeçip Cisse'yi alıyorlarmış herhalde
Su piriye biraz yemek verin @mustafa cengiz
Bu sene sampiyon olamasak da enseyi karartmamak gerek. FFP'nin bitmesi avantaj fakat yapilmasi gereken
1- Yeni yonetim %100 dart
2 - Yeni yonetimde mutlaka 2 3 tane parali yonetici ve taraftarla sinerji yaratacak yonetici ( Haldun Ustunel)
3 - Basta yonetim olmak uzere kampanya ( yonetim en az 50 milyon koyacak)
Eski yoneticiler, diger zenginler ve taraftar olarak en az 200 milyon toplanacak ve paranin tamami 19 22 arasi oyuncular icin harcanacak.
4 - Diger transferler kulubun normal butcesinden yapilacak
5 - Luyi ve Marcao icin yuksek bonservisli teklif yoksa 2 senelik sozlesme uzatma.
#HakanDuzBurakElmasGörevehaldun ustunel balon
Gecen ay icerisinde 2 kupa aldilar ama![]()
Zaten yıllardır ortada kupa da yoktu her sene alsalar 1 tane FA Cup falan neyse diyeceğim. daha geçen sapladık lpoola, fa cup celsiye
#koşuyoruzkupalara

Diagne takımının yıldızıydı o oyuncuyu son gün almak istersen takımı yerini dolduramayacağı için fazla fiyat ister ve sen mecbur kalırsın bu durum farklı hem nainggolan inter için useless hem de bizim orta sahamızda zaten oyuncu var5-7 arası alınabilecek Diagne'yi son gün 13e aldık. Unutmayalım.
Eran Zahavi'nin neden alınmadığı belli olmuş
Saracchi'nin bonservisi alinmali. Sol kanat, 3 orta saha ve forvet transferi yine Marcao-Luyindama gibi oyuncular olmali. 3-5 milyon euro maas alacak oyuncu olmamali. Muslera'nin disinda en fazla 2 tecrübeli oyuncu kaldirabiliriz.Bu sene sampiyon olamasak da enseyi karartmamak gerek. FFP'nin bitmesi avantaj fakat yapilmasi gereken
1- Yeni yonetim %100 dart
2 - Yeni yonetimde mutlaka 2 3 tane parali yonetici ve taraftarla sinerji yaratacak yonetici ( Haldun Ustunel)
3 - Basta yonetim olmak uzere kampanya ( yonetim en az 50 milyon koyacak)
Eski yoneticiler, diger zenginler ve taraftar olarak en az 200 milyon toplanacak ve paranin tamami 19 22 arasi oyuncular icin harcanacak.
4 - Diger transferler kulubun normal butcesinden yapilacak
5 - Luyi ve Marcao icin yuksek bonservisli teklif yoksa 2 senelik sozlesme uzatma.
Okay Taraftari susturmak icin ortaliga atilan yem demek