Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu bizi oyalamak icin 3 gunluk tatile cagirmasinlar Istanbulaetobo yatti büyük ihtimalle yoksa bukadar bekletilmezdi, covid test dediginiz bir günde hal oluyor. yönetim cikmazda gibi geliyor bana.

Östersunds maçı sonrası gitmeli diyen hıyaraydı o lafım zaten, tek maçla hele de ligi başlamış Kuzey takımına elenildi diye bir hoca gönderilmez. O günden sonra da Ahmet Çalığın stoper oynadığı ve kazandığımız maç sayısı 5 falandır herhalde o da Türkiye kupası falandır.Tudor östersund maci yuzunden gitmediki. Buyuk maclardaki rezil skorlar yuzunden gitti?
Davila ise yariyor arada Manu'yu kurtarmayi birak atlar ben bogarim garantiye alirimd'avila ve manu denize düşse kimi kurtarırsınız tek hakkınız var
D'avila'yı tabiki sonra Abdurrahim nasıl transfer yapacak?d'avila ve manu denize düşse kimi kurtarırsınız tek hakkınız var
Allah Aşkına şu adamı paylaşmayın . Baydı artık . Milleti bisey biliyormuş gibi beklentiye sok , sonra kıvır . Bu yaşta çocuk gibi nelerle uğraşıyorne demek bu. 3 gündür bahsettiği oyuncu yine mi yalan oldu yani
o sarı herif de yanlış değilsem brighton'u çalıştırıyo şimdi potter idi soy adıÖstersunds maçı sonrası gitmeli diyen hıyaraydı o lafım zaten, tek maçla hele de ligi başlamış Kuzey takımına elenildi diye bir hoca gönderilmez. O günden sonra da Ahmet Çalığın stoper oynadığı ve kazandığımız maç sayısı 5 falandır herhalde o da Türkiye kupası falandır.
O Östersunds o sezon Arsenal deplasmanında maç kazandı grubundan lider çıkıp, muhtemelen bu sezon da gruplara kalamıcaz, basın tepki verebilecek mi göreceğiz.
Hazır olmadan Kuzey takımlarına karşı sahadan çıkmak her zaman zordur sezon öncesi.
belki etobo bile degildi, maskeli zenci, düsünsene azuibukeymisBunu bizi oyalamak icin 3 gunluk tatile cagirmasinlar Istanbula![]()

hoca gidiyodu bu sefer belhanda kal demişNe oldu yine hoca mı yollamadı belhandayı
Vefalı adamdır berandahoca gidiyodu bu sefer belhanda kal demiş![]()
d'avila ve manu denize düşse kimi kurtarırsınız tek hakkınız var