Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu arkadaş Nainggolan nasıl istenmez.
feg,babel,belhandayı elden çıkaramadığımız için zor diyorum derseniz anlarımda istememekde ne demek.Herkes ister hem genç olsun hem kaliteli olsun..

Şu yorumları genellemekten vazgeçmedik.Hayır arkadaş gerekirse 30 yaş üstüde alırsın gençde alırsın, bonservisi elindede alırsın..Fırsat transferi varsa alırsın.Tabiki kimse demiyor takımı 3o yaş üstü oyuncularla doldur.Bununda bir mantığı var.

birazcık eli ayağı düzgün bizim takıma gelip direk oynayıp katkı verecek genç oyuncuyu nasıl almayı düşünüyoruz.Evet alırsın bir milyona genç oyuncu üç maç sonra genç diyen adamlar çöp demeye başlar.

Nainggolan dediğiniz addam zaten gelmezde..
iddaa ediyyorum bize gelsin sakatlık falan olmazsa başarısız olma ihtimali yüzde sıfırdır.
Giderken de kulübe maddi açıdan katkı sağlayacak oyuncuların gelmesinden yanayım. Falcao mesela giderken bize maddi olarak ne katkı sağlayabilir ki. Transfer yapabilmek için Marcao'nun satılmasını bekliyoruz misal. Sıkıldım artık 30 yaş üstü oyunculardan. Hayır birde kötü performans gösterdiklerinde gönderemiyoruzda al Babel gönder gönderebiliyorsan.

İşte kiralık anlaşmalar transfer dönemi ya da sözleşme yılına göre yapılıyor.

Tr liginde mayıs sonu Avrupa'da haziran sonu oluyor sözleşme dönemleri.

FFP için de inceleme dönemleri buna göre belirleniyor mesela adam bakıyor; zorunlu opsiyon var. Bu ödenmesi kesin borç olduğundan önceki seneye işletiyorlar.

Italyanlar o zaman bu zorunlu opsiyon isini niye durmadan yapiyorlar? Neye yariyor o zaman?

Opsiyon baslangicta zorunlu degil, x mac yaparsa zorunlu oluyor olursa bir sonraki seneye isletirmi? Ya da o zaman 1,5 senelik kiralayacaksin ve bir sonraki yaz transfer dönemi kapaldigindan sonra opsiyonu ceksek olmaz mi?

Donk yilin sporcusumu?

Abi hadi yaa
907d10a37ebb531913c0ff07db162e47.webp

Zorunlu satın alma tarihini Temmuz'un ilk haftası olarak belirlersin. Zorunlu alma bedeli önümüzdeki seneye girer.

7388B790-B0BE-46EE-948A-20E0F222CA99.webp

Berat’a bakiyim dedim Seri’den daha fazla dribbling yapiyor mu diye, mac basi dribbling 0,5 saka gibi, Seri’nin dribbling istatistigin yarisi resmen.

Giderken de kulübe maddi açıdan katkı sağlayacak oyuncuların gelmesinden yanayım. Falcao mesela giderken bize maddi olarak ne katkı sağlayabilir ki. Transfer yapabilmek için Marcao'nun satılmasını bekliyoruz misal. Sıkıldım artık 30 yaş üstü oyunculardan. Hayır birde kötü performans gösterdiklerinde gönderemiyoruzda al Babel gönder gönderebiliyorsan.

Giderken maddi açıdan katkı sağlayacak oyuncuyu şimdi nasıl alacaksın diyorum.Bu işler bu kadar kolay olsa bizim şimdi 3 milyar borcumuz olmazdı.

Başımızdakiler çok büyük beceriksiz ve yetersiz o ayrı bir konu..
Babel zaen hatalı transfer.Geçtim hadi aldın diyelim bu sözleşmeyle almazsın.Hatta uygun bir sözleşmeyle alternatfi alırısn.Kabul etmiyorsa defolup gider..

Burada naiggolan özelinde konuşuyoruz.Bu adam seni şampiyonluk yolunda bir tık yukarıya taşır..Mesela sissoko aynı şekilde..

Burada genelleme yapmak yerine isim isim değerlendirmek lazım.

Bu ne ANK son dk cayilip duruyor

younes belhanda

• 10675
    --- alıntı ---

arkadaşlar, bu yazdığıma " abi hep böyle yapıyorsun" diye bana gönül koyacaksınız ama...
    dün bir olay son dakikada çayıldı.
    yoksa bugün yayında pasta kesecektik.
    şimdi yazmam kişilere ve kuruma zarar verir. 4 ekim'de hatırlatın transfer sezonu bittiğinde anlatırım.

--- alıntı ---
    https://twitter.com/...46912?s=20

rodop'un bahsettiği isim belhanda.
    10 Eylül 2020 16:42 · gurrpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt