Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asıl bir kuşun yapacağı şey; GALATASARAY'a başarısızlık yaşatan ve sürekli arkasında enkaz bırakan birinin takımın başında kalmasını sağlamak.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

papagan gibi ayni yalanlari sabah aksam soyleyip bizede papagan gibi ayni seylere cevap verdirtiyor.

10 sene takimin basinda kalip 8 inde sampiyon yapan adam basarisizlik yasatiyor aynen
harbiden kabak tadi verdi bu herifin trollukleri

midem bulandi bunun trolluklerindende,mesajlarindanda..
papagan gibi ayni yalanlari sabah aksam soyleyip bizede papagan gibi ayni seylere cevap verdirtiyor.

10 sene takimin basinda kalip 8 inde sampiyon yapan adam basarisizlik yasatiyor aynen aklina tukurdugum.
harbiden kabak tadi verdi bu herifin trollukleri
engelle renktaş 2 oldu bu mesajın
mıgden bulanıyorsa engelle
karsı tarafı tahrık etmeyelım

A7178C23-1B12-4B33-9C49-707BA219A5E0.webp

Hocam başarısızsa gelmiş geçmiş diğer hocalar demek ki çöpün suyu bile değildi

Yorum yapmadım ki yahu niye hemen gömdün :D

uzun hızlı ve güçlü deyince marcao
geldi aklıma.. tanımadığım için tekrar sordum zaten

teşekkür ederim bilgilendirme için.
Marcao uzun degil, hizli? E işte, öyle guclu de degil. Sen marcaoyla luyindamayi karistirdin herhalde renktaş

Ben anlamiyorum, adamin mesajlarini madem sevmiyorsunuz neden bloklamiyorsunuz?

arkadaşlar bu konyaspora
forvet ne zaman gelecek

biraz da bunu konuşalım

onun için forum yönetmiyorsunuz
iyi forumlar
Bu dediğinizden şu çıkıyor. Birileri bir yeri yönetiyorsa orayı doğru yönetiyorlardır ve birisi eleştiri veya öneri getiremez. Ben sizin gibi düşünmüyorsam forum yönetemeyeceğim veya yöneticilere öneri sunamayacağım anlamına gelmez. Benzetmeninde bir adabı olmalı.

Hıncal Galatasarayı bıraktı sıra Ahmed de bu ikisi ülkenin en büyük totemcisidir arkadaşlar.

Recep insanlar mecbur mu sabah aksam durmadan bunun provokasyonlarini,trolluklerini,hakaretlerini okumaya?

bumudur yani?engelle gec.oldu olacak beni banla ,bu elemana bisey olmasin
adam şahsi bişey yazmıyor kımseye sen ıkıdır mıgdem bulanıyor yazmıssın agzına tükürdügüm yazmıssın senın yazdıgın seviyesiz mesaja gırıyor
böyle mesajları gormek ıstemeyenler engeller.
adam hocaya hakaret edıyorsa raporlarsınız oda cezayı yer

Bu dediğinizden şu çıkıyor. Birileri bir yeri yönetiyorsa orayı doğru yönetiyorlardır ve birisi eleştiri veya öneri getiremez. Ben sizin gibi düşünmüyorsam forum yönetemeyeceğim veya yöneticilere öneri sunamayacağım anlamına gelmez. Benzetmeninde bir adabı olmalı.
diyaloğa girmeyeceğim adabınız edebiniz sizinle kalsın iyi forumlar

adam şahsi bişey yazmıyor kımseye sen ıkıdır mıgdem bulanıyor yazmıssın agzına tükürdügüm yazmıssın senın yazdıgın seviyesiz mesaja gırıyor
böyle mesajları gormek ıstemeyenler engeller.
adam hocaya hakaret edıyorsa raporlarsınız oda cezayı yer

Hocaya hakarete ceza olsaydı forumda adam kalmazdı recep bey o işi geçelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt