Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.152
- 8.180
- 1.233
son günlerde galatasaray medyası dediğimiz adamlar bile yönetime saldırıya geçti,bu işte bir iş var, birileri yönetimi yemeye çalışıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taylan yerine donk oynar belhanda yerine kim oynarsa oynasın yeter ki bedevi oynamasın
Yedekler: Okan Kocuk, Emin Bayram, Linnes, Şener Özbayraklı, Etebo, Ryan Donk, Oğulcan Çağlayan, Ryan Babel, Kerem Aktüroglu, Ali Yavuz Kol, Mbaye Diagne
Taylan yerine donk oynar belhanda yerine kim oynarsa oynasın yeter ki bedevi oynamasın
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yedekler: Okan Kocuk, Emin Bayram, Linnes, Şener Özbayraklı, Etebo, Ryan Donk, Oğulcan Çağlayan, Ryan Babel, Kerem Aktüroglu, Ali Yavuz Kol, Mbaye Diagne
Tamam onu izlemek zorunda kaldığım için ben bahtsız bedevi olayım bu uygun mudur?sözleşmeli topçumuza neden bedevi diyorsun
son günlerde galatasaray medyası dediğimiz adamlar bile yönetime saldırıya geçti,bu işte bir iş var, birileri yönetimi yemeye çalışıyor
Tamam onu izlemek zorunda kaldığım için ben bahtsız bedevi olayım bu uygun mudur?
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Donk net baslar
Hala öğrenemediler bizim camianın şampiyonluk için bile bile kaos çıkardığınıEkli dosyayı görüntüle 93595
Daha cok beklersiniz
güzel muhabbet güzel gsli bu arkadaşlar
Ekli dosyayı görüntüle 93595
Daha cok beklersiniz

Bunlar kadar beyinsiz bir topluluk görmedim ligin döküntüleriyle kazma stoperlerle şampiyon olacaklarını bizim de 8. falan olacağımızı sanıyorlar devam etsinler bu kafayla sonra ağlamaları güzel oluyorEkli dosyayı görüntüle 93595
Daha cok beklersiniz
luyi yerine mi