Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın tipi, ismi, şekli şemali, her bir zerresi ben futbolcu değilim diye bağırıyor çok enteresan. Bu hissi bu kadar fazla veren birini daha önce görmemiştim.
Yok renkdaş şaşırtıcı ama göründüğü gibi değil. Yalnız bir maçını full izleyebildim ama top ayağına yakışıyordu iyi de mücadele etmişti. Belhanda vasıfsızı ile kalitesizliğe alışan gözlerime maestro gibi gelmişti. Yerli olarak iyi bir alternatif olabilir. Tekniği iyi, hırslıda ama biraz hızlanması lazım ağır kalıyor, kondisyonu düşüktü.

Bu duyumcular niye 1 sey yazip ortadan kayboluyorlar? Ozgur ayten aynisi.. hakli olabilir ama detayina kadar birseyler paylassa olmazmi? Burda duvari silkicez orta sahasizliktan.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

BElhandadan ziyade ben babelin bir an önce defolmasını istiyorum.Ben hayatımda çalım atmaktan bu kadar aciz bir kanat oyuncusu daha görmedim.Adam langırt taşı gibi arkadaş yerinden oynamıyor.

Yok renkdaş şaşırtıcı ama göründüğü gibi değil. Yalnız bir maçını full izleyebildim ama top ayağına yakışıyordu iyi de mücadele etmişti. Belhanda vasıfsızı ile kalitesizliğe alışan gözlerime maestro gibi gelmişti. Yerli olarak iyi bir alternatif olabilir. Tekniği iyi, hırslıda ama biraz hızlanması lazım ağır kalıyor, kondisyonu düşüktü.

abartmayalım belhandadan ben de hoşlanmıyorum ama geçen sene devre arasında bile 10 milyon teklif almış adam

has hüs nere belhanda nere

Sergen Yalçının testi pozitif çıktı. Bugün ayın 12’si, bakalım bekleyip göreceğiz.

Sergen hocaya geçmiş olsun.

Belhanda giderse D'avila kendi oyuncusunu ittirir yine. Giulano gelirse şaşırmam. Galatasaray rules

Bu duyumcular niye 1 sey yazip ortadan kayboluyorlar? Ozgur ayten aynisi.. hakli olabilir ama detayina kadar birseyler paylassa olmazmi? Burda duvari silkicez orta sahasizliktan.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bunu ben de merak ediyorum. 1 tane mesaj yazıyor sonra ortadan kayboluyor. Herkes arkasından bir sürü soru soruyor ama cevap yok.. İsim vermesin zaten ama anlaşılan topçu var mı yok mu ne zaman gelecek biliyorsan söyle

abartmayalım belhandadan ben de hoşlanmıyorum ama geçen sene devre arasında bile 10 milyon teklif almış adam

has hüs nere belhanda nere
Has Hus > Bedevi hatta daha da ileri gideyim bizim halı saha takımındaki ortasahamız Harun > Bedevi der susarım. Gidiyor diye duygusalamı bağladın naaptın sen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt