Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

face i kaynak olarak da gostermeyin iyice kafa yorgun herhalde, taraftar diye dogru mu olacak??

ligtv de hakan şükür ve etrafındakiler teşebbüsten kırmızı gördü diyorlar. ne teşebüüsü lan. hakan şükür sana yazıkklar olsun:mad:

Harbiden ya çok boş insan...Kasımpaşa maçından yönetimdekilerle Terim yemek yemişlerde,bunları açıklıycamda neyin peşindesin be adam

Beyler, maçtan geldim nişanlımla yolda konuşuyordum telefonda, düşünün maç bitmiş ama ben o kadar sinirliyim ki, kız şaşırdı tabi e ama siz yendiniz dedi :) İnanın o an kavrayabildim, yenmişiz 5 puan fark var ama nelerle uğraşıyoruz diye :) takmayın beyler keyfini çıkarın hakeme rağmen 10 kişi kalmamıza rağmen yendik ve hak ettik, Drogba yolda, CL bizi bekliyor, neden sinirleniyoruz, her şey lehimize, Allah'ın izniyle bunların kirli oyunları da boşa çıkacak rahat olun, müsterih olun artık sevinelim biraz.

Tekrar Drogba camiamıza hayırlı olsun beyler.

Şansal Galatasaray'ın en az koştuğu bir maç oldu, garip diyor.

Takımın 10 kişi kaldığını akıl edemiyor, garip :D

Ya bizim başkanın amacı ne anlamıyorm...Medyaya malzeme veriyo resmen..Taraftarın istediği olur ne demek ya..Terim in istekleri nolcak?

Melo Tukurmedi Net !!! Oguzhan Ceza Almali Net !!! Galatasaray in Onu Kesilmeye Calisiliyor Net !!!

Adriano bence dünyanın en iyi 3 solbekinden beri.Alba'dan daha iyi ama Alba barcanın oyun sistemine daha uygun diye oynuyor.

Beyler, maçtan geldim nişanlımla yolda konuşuyordum telefonda, düşünün maç bitmiş ama ben o kadar sinirliyim ki, kız şaşırdı tabi e ama siz yendiniz dedi :) İnanın o an kavrayabildim, yenmişiz 5 puan fark var ama nelerle uğraşıyoruz diye :) takmayın beyler keyfini çıkarın hakeme rağmen 10 kişi kalmamıza rağmen yendik ve hak ettik, Drogba yolda, CL bizi bekliyor, neden sinirleniyoruz, her şey lehimize, Allah'ın izniyle bunların kirli oyunları da boşa çıkacak rahat olun, müsterih olun artık sevinelim biraz.

Tekrar Drogba camiamıza hayırlı olsun beyler.

Ya Abi tamam kazandik ama her sey yolunda degil maalesef, bugün kazandik yarin öbür gün Fenerbahce' macinda böyle hakem'ler cikarsa basimiza yandik.

Resmi Site Acilmiyooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

melo tukurmedı yaptığı yanlış takıma bunu yapmaya hakkı yok ok.ama tükürmedi sıkıysa ceza verin sıkıysa verilen cezayı indirmeyin iğrenç tahkim kurulu

la nabionuz arkadaslar, adriano falan yok fake yav

melo tükürmedi ama 5 maç ceza almalı demek nasıl bir kafadır onu bi açıkla sonra lafı dolandırırsın:asd:

aslında şunu demek istedim tükürmedi gibi ama demekki ben taraflı davrandığım için öyle görüyor olabilirim tükürme var diyor herkes(butun programdakiler agız birligi yaparcasına selcuk dereli haric) o yuzden oyle dedim ama demek istediğim meireles olayını örnek göstermeyelim orda tükürük net var fenerasyon rol yaptı hala kararsızım bu tukurme olayında var ise suphe bile var ise 5 mac almalı demek istedim

19121_326793337432716_822370103_n.jpg

:troll:

[video=youtube;uDBzzp3OLeo]https://www.youtube.com/watch?v=uDBzzp3OLeo#t=0m03s[/video]

drogba 0:03 :asd:

Besiktasa sokuyoruz, fener bagiriyor

Goyduk egleniyoruz :lol:

bu gs arena bi haber girmiş yeni transferimiz diye görebilen var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt