Cevap: Transfer Nöbeti
face i kaynak olarak da gostermeyin iyice kafa yorgun herhalde, taraftar diye dogru mu olacak??
face i kaynak olarak da gostermeyin iyice kafa yorgun herhalde, taraftar diye dogru mu olacak??
ligtv de hakan şükür ve etrafındakiler teşebbüsten kırmızı gördü diyorlar. ne teşebüüsü lan. hakan şükür sana yazıkklar olsun![]()
Beyler, maçtan geldim nişanlımla yolda konuşuyordum telefonda, düşünün maç bitmiş ama ben o kadar sinirliyim ki, kız şaşırdı tabi e ama siz yendiniz dediİnanın o an kavrayabildim, yenmişiz 5 puan fark var ama nelerle uğraşıyoruz diye
takmayın beyler keyfini çıkarın hakeme rağmen 10 kişi kalmamıza rağmen yendik ve hak ettik, Drogba yolda, CL bizi bekliyor, neden sinirleniyoruz, her şey lehimize, Allah'ın izniyle bunların kirli oyunları da boşa çıkacak rahat olun, müsterih olun artık sevinelim biraz.
Tekrar Drogba camiamıza hayırlı olsun beyler.
Adriano bence dünyanın en iyi 3 solbekinden beri.Alba'dan daha iyi ama Alba barcanın oyun sistemine daha uygun diye oynuyor.
melo tükürmedi ama 5 maç ceza almalı demek nasıl bir kafadır onu bi açıkla sonra lafı dolandırırsın![]()
Adriano bence dünyanın en iyi 3 solbekinden beri.Alba'dan daha iyi ama Alba barcanın oyun sistemine daha uygun diye oynuyor.

Melo Tukurmedi Net !!! Oguzhan Ceza Almali Net !!! Galatasaray in Onu Kesilmeye Calisiliyor Net !!!