Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar hani bir site vardı yeni transferlerimizin maçlarda neler yaptıklarının videolarını paylaşıyordular o site hangi siteydi ?

Ben olsam bende sevinirdim çünkü ben gol yesekte kazanacağımızdan emindim. Bu kardeşimizde bu mantıkla düşünmüştür. 42 yaşındaki birinin 23 yaşında birine daha anlayışlı yaklaşması güzel olur. Keyfimiz yerinde bozmayalım bence.

Hem skor tahmini yaparken 2-1 3-1 4-2 yazmakta aynı kapıya çıkıyor. Gol yemek istemiş olmuyoruz sonuçta.

Yahu Riera gibi bi futbolcumuz var ve siz bunu tartışıyorsunuz?? Sol bek transferine filan hiç ama hiç gerek yok..Yabancı kontenjanı için de Melo yu kes Yekta yı oynat bu kadar basit...

Hocam ligde Riera'nın önünde rakip olarak sağlam birisi oynamıyor ki. Yani savunma anlamında başarılı ya da başarısız demek güç.

kamil abi senin öküz kahvedemi hala okeyden dönmedimi :)

TOURE YEDEKTE!

Galatasaray'ın ilgilendiği bir diğer isim olan Kolo Toure için ise sarı-kırmızılı ekip beklemeye geçti. Toure'nin dün verdiğimiz haberde belirttiğimiz gibi kendisine yapılan 2.1 milyon euroluk teklifi kabul etmedi. Son olarak 2.5 milyon euroya inen ve 3 yıllık sözleşme isteyen Toure'ye Galatasaray cephesinden olumsuz yanıt geldi.

Galatasaray'ın stoper konusunda önceliği Genoa'da forma giyen Granqvist'e verdiği ancak yerli bir isim konusunda da girişimlerin sürdüğü gelen haberler arasında. Galatasaray'da transferin Çarşamba gününe kadar sonlanması ve transfer operasyonunun bitmesi planlanıyor.

TURKFUTBOL.COM Özel Haber / Osman ALTUNTERİM

ÖZEL : Drogba tamam Toure yedekte! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Reyhan Asılsoy ʚɞ ‏@asilsooy

Lan Drogba maymuydan 5 dk önce dogacakmıs ama ayıp olmasın dıye bekleyıp aynı anda fırlamış gibi :( töbe yarabbim o tip ne ya :(

Beyler bu mesajı atan kişiye seviyeli bir şekilde tepkimizi koyalım dediği şey çok çirkin!!!

Sen ona sunu yaz.ışıkları kapattıgında sana öyle bı uc maymun oynatır kı ınsan oldugundan utanırsın diye :)

Reyhan Asılsoy ʚɞ ‏@asilsooy

Lan Drogba maymuydan 5 dk önce dogacakmıs ama ayıp olmasın dıye bekleyıp aynı anda fırlamış gibi :( töbe yarabbim o tip ne ya :(

Beyler bu mesajı atan kişiye seviyeli bir şekilde tepkimizi koyalım dediği şey çok çirkin!!!

Kendi tipine baksın o kız gece anası görse korkar

Abi elemanda bi sıkıntı var ama bende çözemedim nasıl bir ruh sağlığı varsa bende 4-6 oynadım mesela ama aklıma 2-2 olma ihtimali geldiğinde kuponun yatmasını çok rahat göze aldım inşallah olmazlar filan tribine girdim hatta olacaksa 3-1 veya 3-2 ile olması kafasındaydım bu neyin kafasında anlaşılmıyor :D

Bende handikaplı Galatasaraya oynadım sadece bu maçtan yattım ama yendik, kupon yattı çok mutluyum :D

Evet buda iddaa dan aldığım para, kanıt sunmaktan bıktım

jg1t1.jpg

Boracan şimdi kalk ve babanın cebinden alıp foto çektiğin paraları geri koy :lol:

Umutun oyundan çıkarkenki surat ne öyle ??? Birde melo fatih terimi ittirdimi arkadaşlar ben izleyemedim doğrumu ??

Melo Fatih Terim'i itti evet;ama kimi ittiğini bilmiyordu gibi geldi bana.Sinirle soyunma odası ya da kulübeye doğru gitmekle meşguldü.

Dediği suç.Yani dava etsek para alırız insan hakları var ortada?

TOURE YEDEKTE!

Galatasaray'ın ilgilendiği bir diğer isim olan Kolo Toure için ise sarı-kırmızılı ekip beklemeye geçti. Toure'nin dün verdiğimiz haberde belirttiğimiz gibi kendisine yapılan 2.1 milyon euroluk teklifi kabul etmedi. Son olarak 2.5 milyon euroya inen ve 3 yıllık sözleşme isteyen Toure'ye Galatasaray cephesinden olumsuz yanıt geldi.

Galatasaray'ın stoper konusunda önceliği Genoa'da forma giyen Granqvist'e verdiği ancak yerli bir isim konusunda da girişimlerin sürdüğü gelen haberler arasında. Galatasaray'da transferin Çarşamba gününe kadar sonlanması ve transfer operasyonunun bitmesi planlanıyor.

TURKFUTBOL.COM Özel Haber / Osman ALTUNTERİM

ÖZEL : Drogba tamam Toure yedekte! Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Toure de abartmış ya 2.3 te anlaşalım işte .

Bugün Beşiktaş kalemize 1 ya da 2 defa geldi ..

Bunlar nasıl 31 puan toplamışlar hayret vallahi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt