Cevap: Transfer Nöbeti
Babacan bir tavır, adamsın
Boracan bence iyi çocuk sadece ifade etme konusunda eksiği var
Babacan bir tavır, adamsın
Boracan bence iyi çocuk sadece ifade etme konusunda eksiği var
Her böyle yazana cevap vereceksek ohoo...O tarz tiplerin amacıda bu zaten ilgi çekmek..Böyle insan demeye bin şahit tiplere he deyip geçecen renktaş..
Buyrun Boracan kardeş neler demiş
önce böyle dedi https://www.gscimbom.com/forum/mac-...siktas-mac-sonucu-27-ocak-74.html#post5853437
Sonra golü yiyince de bunu dedi https://www.gscimbom.com/forum/mac-...siktas-mac-sonucu-27-ocak-93.html#post5853975
Karar sizin![]()
Yahu Riera gibi bi futbolcumuz var ve siz bunu tartışıyorsunuz?? Sol bek transferine filan hiç ama hiç gerek yok..Yabancı kontenjanı için de Melo yu kes Yekta yı oynat bu kadar basit...
Arkadaşlar hani bir site vardı yeni transferlerimizin maçlarda neler yaptıklarının videolarını paylaşıyordular o site hangi siteydi ?
Reyhan Asılsoy ʚɞ @asilsooy
Lan Drogba maymuydan 5 dk önce dogacakmıs ama ayıp olmasın dıye bekleyıp aynı anda fırlamış gibitöbe yarabbim o tip ne ya
Beyler bu mesajı atan kişiye seviyeli bir şekilde tepkimizi koyalım dediği şey çok çirkin!!!
Reyhan Asılsoy ʚɞ @asilsooy
Lan Drogba maymuydan 5 dk önce dogacakmıs ama ayıp olmasın dıye bekleyıp aynı anda fırlamış gibitöbe yarabbim o tip ne ya
Beyler bu mesajı atan kişiye seviyeli bir şekilde tepkimizi koyalım dediği şey çok çirkin!!!
Abi elemanda bi sıkıntı var ama bende çözemedim nasıl bir ruh sağlığı varsa bende 4-6 oynadım mesela ama aklıma 2-2 olma ihtimali geldiğinde kuponun yatmasını çok rahat göze aldım inşallah olmazlar filan tribine girdim hatta olacaksa 3-1 veya 3-2 ile olması kafasındaydım bu neyin kafasında anlaşılmıyor![]()
Evet buda iddaa dan aldığım para, kanıt sunmaktan bıktım
![]()
Umutun oyundan çıkarkenki surat ne öyle ??? Birde melo fatih terimi ittirdimi arkadaşlar ben izleyemedim doğrumu ??
beyin yasi olarak soylemistim,cernobilden etkilenmis olabilirAdam çok biyolojik yorum yapmış reis haksızda sayılmaz10 yaşında ergen mi olur la
![]()
Arkadaşlar hani bir site vardı yeni transferlerimizin maçlarda neler yaptıklarının videolarını paylaşıyordular o site hangi siteydi ?
Umutun oyundan çıkarkenki surat ne öyle ??? Birde melo fatih terimi ittirdimi arkadaşlar ben izleyemedim doğrumu ??
TOURE YEDEKTE!
Galatasaray'ın ilgilendiği bir diğer isim olan Kolo Toure için ise sarı-kırmızılı ekip beklemeye geçti. Toure'nin dün verdiğimiz haberde belirttiğimiz gibi kendisine yapılan 2.1 milyon euroluk teklifi kabul etmedi. Son olarak 2.5 milyon euroya inen ve 3 yıllık sözleşme isteyen Toure'ye Galatasaray cephesinden olumsuz yanıt geldi.
Galatasaray'ın stoper konusunda önceliği Genoa'da forma giyen Granqvist'e verdiği ancak yerli bir isim konusunda da girişimlerin sürdüğü gelen haberler arasında. Galatasaray'da transferin Çarşamba gününe kadar sonlanması ve transfer operasyonunun bitmesi planlanıyor.
TURKFUTBOL.COM Özel Haber / Osman ALTUNTERİM
ÖZEL : Drogba tamam Toure yedekte! Turkfutbol.com Futbol Haberleri