Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

peki başkan bize bunun cevabını versin bu transferler klübü zora sokucakmı 1-2 sene sonrada istediği oyuncuyu alabilcek mi

Abicim adam 70 yıllık hayatının 45 yılı ticaretle uğraşmış..Ben futboldan anlamam ama ticaretten anlarım diye boşa demiyor..Bırakın mali hikayeleri taraftar olarak stattan sonra bizi kimse tutamaz artık..

bize sağlam def lazım.Aslında Ujfalusi sakatlanmasaydı Semih-Ujfalusi çok iyi olurdu yedektede dany o zzmn da bi solbek alıp rierayla rekabete sokardın ama şimdi ujfa yok işte 2 tanede transfer yapamayız.En mantıklısı solbek özellikleri olan bi stoper alırsak çok iyi bitirmiş oluruz devre arası transferini kağıt üzerinde.

Kesinlikle. Ama dönem bitiyor o da sıkıntıya girecek gibi. :SS:

Sneijder girdinde, resmen kalbim fena atmaya basladi, fena heyecan girdi ya :SS:

+ Melo gidince, 10 kislik oyun...ayri bi strese sokdu, rahat dokuniyor Galatasaraya :D

bize sağlam def lazım.Aslında Ujfalusi sakatlanmasaydı Semih-Ujfalusi çok iyi olurdu yedektede dany o zzmn da bi solbek alıp rierayla rekabete sokardın ama şimdi ujfa yok işte 2 tanede transfer yapamayız.En mantıklısı solbek özellikleri olan bi stoper alırsak çok iyi bitirmiş oluruz devre arası transferini kağıt üzerinde.

Fatih Hoca kanatsız bir orta saha oluşumuna gidecek gibi geliyor bana. Bugün Emre' yi çıkardığında şu şekilde bir dizilim oluşumu vardı sanki;

----------Melo---------

Hamit----------Selçuk

------Sneijder--------

Umut---------Elmander

O değilde Bülent Kaptan düzeltti İbb'yi helal olsun.Çok iyi TD.

Abicim adam 70 yıllık hayatının 45 yılı ticaretle uğraşmış..Ben futboldan anlamam ama ticaretten anlarım diye boşa demiyor..Bırakın mali hikayeleri taraftar olarak stattan sonra bizi kimse tutamaz artık..

tamam pembe rüyalar görün takım geçen seneden çok daha geride haberiniz yok abuk sabuk futbol oynuyo ilk yarı 2 pozisyon 2 gol oldu hiç mi futbola bakmıyosunuz sen napıcaksın transferi fm mi oynuyoruz

Fatih Hoca kanatsız bir orta saha oluşumuna gidecek gibi geliyor bana. Bugün Emre' yi çıkardığında şu şekilde bir dizilim oluşumu vardı sanki;

----------Melo---------

Hamit----------Selçuk

------Sneijder--------

Umut---------Elmander

Bende bunu istiyorum kanatsız 4 orta saha şahsi fikrim takım uçar bu taktikle

----------Melo---------

Hamit----------Selçuk

------Sneijder--------

Umut---------Elmander

Tamam da karşımızda ki takımların %80i kapanıyor. Kanatsız zaten düşük olan gol yüzdemiz iyice düşer..

Melo yerine daha düz bi adam almak lazım. Hem oyun anlamında hem karakter anlamında. Umut'un ortasaha oynayanı gibi bişey.

----------Melo---------

Hamit----------Selçuk

------Sneijder--------

Umut---------Elmander

Tamamı ile afrika kupası yüzünden. Tekrar kanatlara kavuşacağız. hatta uçacağız.:)

Kesinlikle. Ama dönem bitiyor o da sıkıntıya girecek gibi. :SS:

alırlar bence bi stopergerçi 3-4 gün kaldı ama

gerçi cris gibi bi herifi alacağımıza almamak daha iyi ama şöyle kalitesi belli maddi anlamda da zorlamayacak işimizi görebilecek bi adam almalıyız en azından

tamam pembe rüyalar görün takım geçen seneden çok daha geride haberiniz yok abuk sabuk futbol oynuyo ilk yarı 2 pozisyon 2 gol oldu hiç mi futbola bakmıyosunuz sen napıcaksın transferi fm mi oynuyoruz

Ya arkadaş pesimistliği bırakın..Sen önce diyorsun ki başkan mali durumu düşünüyor mu sana cevap veriyoruz bu sefer takım kötü diyorsun..Bizim leş halimiz ligde lider clde üst turdaysa az biraz mutlu olun..Şuan bizim durumumuzda olmak için biblo ile uğraşanlar var..En mutlu zamanlarımız olmalı Schalke ile tarihi maça çıkacağız..Komik olmayın

----------Melo---------

Hamit----------Selçuk

------Sneijder--------

Umut---------Elmander

bu sistemde o 3lü orta sahadaki en az 1 ismin pres gücünün çok iyi olması lazım,bizde 3üde böyle oyuncular değil hamitin yerine tam randımanlı bi engini koy yine tam karşılığını alamayabiliriz o sistemin

2000 de okan suat emre mükemmeldi tabi ama şimdi o tip 3 orta sahasına sahip olmak zor

Drogba = Brrrrr.. :tank:

Melo = Puschka.. Aww.. Aww... :31:

Burak = Gol kraliyim bebekler! :bgking1:

Eboue = Allahu ekba.. Allahu ekba... :troll:

Sneijder = En büyük Galatasaray! :cool:

Aziz Yildirim = Beni metrise yollayin tekrar! :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt