Kaan Çağdur
Tecrübeli Üye
- 8 Haziran 2009
- 5.310
- 0
- 1.331
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki başkan bize bunun cevabını versin bu transferler klübü zora sokucakmı 1-2 sene sonrada istediği oyuncuyu alabilcek mi
bize sağlam def lazım.Aslında Ujfalusi sakatlanmasaydı Semih-Ujfalusi çok iyi olurdu yedektede dany o zzmn da bi solbek alıp rierayla rekabete sokardın ama şimdi ujfa yok işte 2 tanede transfer yapamayız.En mantıklısı solbek özellikleri olan bi stoper alırsak çok iyi bitirmiş oluruz devre arası transferini kağıt üzerinde.
Engin İpekoğlu diyorlar..
bize sağlam def lazım.Aslında Ujfalusi sakatlanmasaydı Semih-Ujfalusi çok iyi olurdu yedektede dany o zzmn da bi solbek alıp rierayla rekabete sokardın ama şimdi ujfa yok işte 2 tanede transfer yapamayız.En mantıklısı solbek özellikleri olan bi stoper alırsak çok iyi bitirmiş oluruz devre arası transferini kağıt üzerinde.
1.galatasaray a.ş. 36
2.beşiktaş a.ş. 31
3.fenerbahçe a.ş. 31
Bursa Çocukları![]()
Abicim adam 70 yıllık hayatının 45 yılı ticaretle uğraşmış..Ben futboldan anlamam ama ticaretten anlarım diye boşa demiyor..Bırakın mali hikayeleri taraftar olarak stattan sonra bizi kimse tutamaz artık..
Fatih Hoca kanatsız bir orta saha oluşumuna gidecek gibi geliyor bana. Bugün Emre' yi çıkardığında şu şekilde bir dizilim oluşumu vardı sanki;
----------Melo---------
Hamit----------Selçuk
------Sneijder--------
Umut---------Elmander
Fatih Hoca kanatsız bir orta saha oluşumuna gidecek gibi geliyor bana. Bugün Emre' yi çıkardığında şu şekilde bir dizilim oluşumu vardı sanki;
----------Melo---------
Hamit----------Selçuk
------Sneijder--------
Umut---------Elmander
----------Melo---------
Hamit----------Selçuk
------Sneijder--------
Umut---------Elmander
Kesinlikle. Ama dönem bitiyor o da sıkıntıya girecek gibi. :SS:
tamam pembe rüyalar görün takım geçen seneden çok daha geride haberiniz yok abuk sabuk futbol oynuyo ilk yarı 2 pozisyon 2 gol oldu hiç mi futbola bakmıyosunuz sen napıcaksın transferi fm mi oynuyoruz
----------Melo---------
Hamit----------Selçuk
------Sneijder--------
Umut---------Elmander
abartısız 41-42 olmalıydı