Onur Yilmaz
Berlin Panteri
Cevap: Transfer Nöbeti
Ya biz bu Siquera´yi fazla takmadik ama Real filan pesindeymis adamin?
Ya biz bu Siquera´yi fazla takmadik ama Real filan pesindeymis adamin?

Bakma sen milletin burun kivirdigina. Carlinhos etkili bir sol bek. Terim´in sevdigi tipte bir oyuncu.
Ortalari muz gibi, teknik, skora etkisi var vs. Iyi oyuncu Carlinhos.
Ama Kolarov´un da Avrupa tecrübesi yüksek. Bir sut atar felegimiz sasar valla.
Ikisinden birini alalim cok da farketmez ama ilk tercihim Kolarov.
Eboue'nin sol bek versiyonu gibi süper olur. Hem o zaman fazla sistemlerden anlamam ama 4-3-1-2 sistemini daha rahat oynarız gibime geliyorEvet haklısın 2 kez bağları koptuktan sonra çok eksildi üzerine koyamadı ama hala potansiyeli mevcut bence yerli stoperler arasında ilk 5'e girer ha bu onun iyiliğinden mi Türk futbolunun rezilliğinden mi o tartışılır bir konu ama öyle. Schuster tanıyor ya beşiktaş'tan heralde o sebeple maliyetide düşük olduğu için Malaga'ya uymuş olabilir.
Ya biz bu Siquera´yi fazla takmadik ama Real filan pesindeymis adamin?![]()

Geçenlerde Carlinhos kafa golü atmıştı ama maçta 2-0 geridelerdi Fred de kırmızı kart görmüştü,bir de rakip takımda Juninho efsanesi vardı,tek başına dağıttı ortalığı Juninho,netice 3-1![]()
Alexander Kolarov !
Adamın ismi bile buram buram sol bek kokuyor.
Keşke gelse.

Nasıl fazla takmadık ... bu sene melodan sonra en çok konuşulan kolarov ve sq oldu..:cool:
sen nöbetleri kaçırmışsın..![]()
ali adnan istanbuldaymış duydunuz mu. radyospor haberi

Evet, Çaykur Rize için![]()
Olabilir valla. Bu sene eskisi kadar cok takip edemedim nöbeti calistigim icin. Sanki cok heyecanlandirmadi milleti diye düsünmüstüm.
Acikcasi o 3 futbolcudan birini alsinlar, hepsine fitim. Kolarov, Carlinhos, Siquera hepsi de faydali olur, eksigi kapatir.
Carlinhos ta melo gibi oyunculuğunu sinsice pazarlamayı ön planda tutuyor gibi sanki. O kadar ki artık çok naz aşık usandırdı.. Carli bence kendini arka sıralara attı.
Ama herşeye rağmen, halen oynanan bir ligden gelmesi; formunun hazır olması açısından avantajımız olabilir..:yenieek:
Kolarov un maliyeti epey yüksek. SQ daha cazip gibi duruyor..