GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 529

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
529/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bakma sen milletin burun kivirdigina. Carlinhos etkili bir sol bek. Terim´in sevdigi tipte bir oyuncu.

Ortalari muz gibi, teknik, skora etkisi var vs. Iyi oyuncu Carlinhos.

Ama Kolarov´un da Avrupa tecrübesi yüksek. Bir sut atar felegimiz sasar valla.

Ikisinden birini alalim cok da farketmez ama ilk tercihim Kolarov.

valla kolarov olmazsa çok üzülmem abi,çünkü carlinhosu biz burda kaç gece sabahlayıp izledik.. ve beğendik de forumca.

Devamlı bindirme yapan bi sol bek alalım :D Eboue'nin sol bek versiyonu gibi süper olur. Hem o zaman fazla sistemlerden anlamam ama 4-3-1-2 sistemini daha rahat oynarız gibime geliyor

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

Evet haklısın 2 kez bağları koptuktan sonra çok eksildi üzerine koyamadı ama hala potansiyeli mevcut bence yerli stoperler arasında ilk 5'e girer ha bu onun iyiliğinden mi Türk futbolunun rezilliğinden mi o tartışılır bir konu ama öyle. Schuster tanıyor ya beşiktaş'tan heralde o sebeple maliyetide düşük olduğu için Malaga'ya uymuş olabilir.

Potansiyelio var evet. Zaten Adanaspordayken cok begenirdim kendisini, bir aralar düsünüyordum aceba bizde nasil oynardi diye ama sonra Besiktas aldi. Bakalim sakatliklari 100% atlatabilirse Türkiyede eldeki mevcut stoperler arasinda ilk 5'e girebilir. Haa bak unutmustum Schuster'in artik Malagayi calistirdigini, bu önemli bir faktör dogru diyorsun.

Geçenlerde Carlinhos kafa golü atmıştı ama maçta 2-0 geridelerdi Fred de kırmızı kart görmüştü,bir de rakip takımda Juninho efsanesi vardı,tek başına dağıttı ortalığı Juninho,netice 3-1 :D

Nasıl fazla takmadık ... bu sene melodan sonra en çok konuşulan kolarov ve sq oldu..:cool:

sen nöbetleri kaçırmışsın..:D

Olabilir valla. Bu sene eskisi kadar cok takip edemedim nöbeti calistigim icin. Sanki cok heyecanlandirmadi milleti diye düsünmüstüm.

Acikcasi o 3 futbolcudan birini alsinlar, hepsine fitim. Kolarov, Carlinhos, Siquera hepsi de faydali olur, eksigi kapatir.

amrabat-dany 1 sene kiraya verilip kolarov-bruma alınmalı. zaten bu federasyon sallantıda büyük ihtimal gidecek yeni gelecek federasyon yabancı kuralını değiştirir.

Olabilir valla. Bu sene eskisi kadar cok takip edemedim nöbeti calistigim icin. Sanki cok heyecanlandirmadi milleti diye düsünmüstüm.

Acikcasi o 3 futbolcudan birini alsinlar, hepsine fitim. Kolarov, Carlinhos, Siquera hepsi de faydali olur, eksigi kapatir.

Carlinhos ta melo gibi oyunculuğunu sinsice pazarlamayı ön planda tutuyor gibi sanki. O kadar ki artık çok naz aşık usandırdı.. Carli bence kendini arka sıralara attı.

Ama herşeye rağmen, halen oynanan bir ligden gelmesi; formunun hazır olması açısından avantajımız olabilir..:yenieek:

Kolarov un maliyeti epey yüksek. SQ daha cazip gibi duruyor..

Carlinhos ta melo gibi oyunculuğunu sinsice pazarlamayı ön planda tutuyor gibi sanki. O kadar ki artık çok naz aşık usandırdı.. Carli bence kendini arka sıralara attı.

Ama herşeye rağmen, halen oynanan bir ligden gelmesi; formunun hazır olması açısından avantajımız olabilir..:yenieek:

Kolarov un maliyeti epey yüksek. SQ daha cazip gibi duruyor..

Bence bu sefer Carlinhos naz yapmiyor, yönetim yapiyor. Yabanci kararindan sonra geri adim attilar.

Cünkü Baskan "Melo ve Carlinhos hazir. Dügmeye basarsak transfer gerceklesir" demisti.

Secim yapacaklar yine sanirim Kolarov ve Carlinhos arasinda.

Koskoca Galatasaray Carlinhos'un nazıylamı uğraşıcak. Adamın naz yapdığı falan yok. İstersek basar parayı alırız. Aksine yönetim yabancı sınırı yüzünden geri adım atdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt