GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 568

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
568/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Yalnız en sevindiğim nokta artık fener taraftarınında bir Alex arayışında olmasıdır hep gözleri onu arıyor ya da onun tarzında bir oyuncu ve muhtemeldir ki bizim yıllardır Hagi'yi arayıp gelen her 10 numaraya ayrı bir sevdayla bakıp hüsrana uğramamız onların hastalığı olacak artık çünkü bizim Sneijder'imiz var ;)

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Bruma Chelsea'de oynayamaz evet, ama Rekik'in potansiyeli cok yuksek. Gecen sezon'un hazirlik maclarinda da oynamisti City icin. Herkes cok ovuyordu. Manchester City'de oynayabilir ilerde, eger ki Pellegrini takimin basinda kalirsa. Cok, cok iyi bir stopper olacak. Gecen sezon Nastasic'de oynadi. Rekik'in bir sure sonra Nastasic'den kotu olacagini dusunmuyorum. Kompany'nin yeri zaten banko. Ilerde bir Rekik-Kompany ikilisi gormek mumkun.

City güvense zaten kiraya vermezdi. Toure'nin gitmesinden sonra stopere mutlaka takviye yapacaklar.

Godin, Papadopulos, Dragovic ve Pepe isimleri geciyor.

Valla bilmiyorum ama bu adamın bayern, Real'de oynamasının sebebi galiba menajeri. Adamın şutlarından başka artısı yok..

o takımlarda oynama sebebi çok yönlü oluşu. hamit şampiyonlar ligi finaline ilk 11de sol açık, barca-real maçına ilk 11de sağ bek başlamış bi oyuncu. üst düzey bi takım için ideal kulübe oyuncusu.

Yalnız en sevindiğim nokta artık fener taraftarınında bir Alex arayışında olmasıdır hep gözleri onu arıyor ya da onun tarzında bir oyuncu ve muhtemeldir ki bizim yıllardır Hagi'yi arayıp gelen her 10 numaraya ayrı bir sevdayla bakıp hüsrana uğramamız onların hastalığı olacak artık çünkü bizim Sneijder'imiz var ;)

Fener'in 10 tane orta sahasini toplasan bir MELO-SELCUK etmez. Daha sneijder'i saymadim dikkat edersen :yenieek:

Cevap: Transfer Nöbeti

Piri'ye göre takımın son durumu - Futbol

piri'nin açıklamalarında en çok dikkatimi çeken, CL'de çeyrek finale kalan takımların çok koştuklarının analizinin yapıldığı, bizde de oyuncuların nasıl daha çok koşabilirler bunun üzerine çalışmalar yapıldığı idi. Fatih hoca da herkes en az 12 km koşacak diyor hep.

Fatih hocanın en büyük hedefi CL kupası. Ünal Başkan da en az fatih hoca kadar istiyor. tüm çalışmalar da bu yönde. Yabancı sayısının sınırsız olması da bu doğrultuda zorunluluk.

o takımlarda oynama sebebi çok yönlü oluşu. hamit şampiyonlar ligi finaline ilk 11de sol açık, barca-real maçına ilk 11de sağ bek başlamış bi oyuncu. üst düzey bi takım için ideal kulübe oyuncusu.

Valla bence çok yönsüz bir oyuncu. En sevmediğim şey de her yerde oynayabilir titli futbplcudur. Bu demek oluyor ki; hiç bir mevkide kendini tam ispatlayamadı...(bana göre tabi)

Bruma Chelsea'de oynayamaz evet, ama Rekik'in potansiyeli cok yuksek. Gecen sezon'un hazirlik maclarinda da oynamisti City icin. Herkes cok ovuyordu. Manchester City'de oynayabilir ilerde, eger ki Pellegrini takimin basinda kalirsa. Cok, cok iyi bir stopper olacak. Gecen sezon Nastasic'de oynadi. Rekik'in bir sure sonra Nastasic'den kotu olacagini dusunmuyorum. Kompany'nin yeri zaten banko. Ilerde bir Rekik-Kompany ikilisi gormek mumkun.

Pardon Chelsea demişim City demek istedim tabi Rekik için. Yinede bir kaç defa kiralandı Ingiltere'de, şimdi de Hollanda'ya kiralandı. Manchester City'de bu kadar para varken genç oyuncu için sabretmez gibime geliyor. Nastasic genç olmasına rağmen sürekli forma şansı buluyor.

Fener takimi cok yavas yanliz bunu herzaman söylemeye calistim ama dinletemedim. Cardozo diyorlar bu kadro zaten yeterince corba olmus, Krasic-Stoch-Yobo gibi bir sürü is yapmayan oyuncusu da var.

Bizde kim tempo yapabilir? Eboue ve Burak hizli oyuncularimiz olarak gözüküyor. Sol bekte transfer olmazsa cok agir oyuncularimiz var, Melo-Selcuk'ta cok hizli degil. Hamit'in yerine mutlaka tempo yapacak biri olmali, sakin bir Engin Baytar'la o sol tarafi koridor yapabiliriz.

Eboue-Engin-Burak üclüsü yakar Feneri :)

Yani hızlı olmakla tempolu olmak arasında ince bir çizgi var tabi..Burak'ın hızı iyi ama temposu Drogba'nın yarısı etmez. Eboue-Engin-Sneijder-Drogba gibi adamlar formda olursa tempo manyağı yapabilirler. Ki Selçuk ve Melo'da bence bu anlamda etkili isimler. Zaten şu kadro adam akıllı konsantre olsa Türkiye Ligi'nde hiç bi takıma şans tanımaz. Ama bizde temponun dışında sistem kargaşası da var bunu da göz önüne almak lazım. O da bizim için sıkıntı oluşturan etkenlerden biri.

Piri'ye göre takımın son durumu - Futbol

piri'nin açıklamalarında en çok dikkatimi çeken, CL'de çeyrek finale kalan takımların çok koştuklarının analizinin yapıldığı, bizde de oyuncuların nasıl daha çok koşabilirler bunun üzerine çalışmalar yapıldığı idi. Fatih hoca da herkes en az 12 km koşacak diyor hep.

Fatih hocanın en büyük hedefi CL kupası. Ünal Başkan da en az fatih hoca kadar istiyor. tüm çalışmalar da bu yönde. Yabancı sayısının sınırsız olması da bu doğrultuda zorunluluk.

zaten bu işin sırrı çok koşmak, yıldızlarla dolu bi takım üzerine bizden lişi başı ortalama 3-4 km fazla koşuyolarsa pek şansımız kalmıyo. tabi bizde hamit gibi çok koşan ama verimliliği tartışılanlar da var. şu yetenekteki bi takımın koşu miktarını 12 km ve üzerine çıkartmak 2 gömlek atlatır bu takıma.

Valla bence çok yönsüz bir oyuncu. En sevmediğim şey de her yerde oynayabilir titli futbplcudur. Bu demek oluyor ki; hiç bir mevkide kendini tam ispatlayamadı...(bana göre tabi)

yo klasik sağ iç oyuncusu aslında, ortaları falan da iyidir, amrabattan falan çok daha iyi orta yapar. eğer ufaktan bi kıpırdanırsa çok faydalı olacağı kesin ama kıpırdama olur mu dersen sanmıyorum.

parçalı yakışır başgana :rolleyes:

1002872_558368530878047_1677468377_n.jpg

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap39 dk

Bayernli Emre Can'ı ilk keşfeden divan üyesi Sami Çölgeçendir.

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap38 dk

2004 Schalkede Şampiyonlar Ligi final denetleme grubundayız. O zaman FIFA'ya bağlıyız çalışıyoruz organizasyon lideri olarak.

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap36 dk

Sami abi gel birşey göstereceğim dedi ve küçük Schalke sahasında Emre Can'ı izledik. 9 yaşında gerçekten dikkat çekici.

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap36 dk

Annesini babasını bulduk, Sami abinin ilk sorusu "Ulan Emre Can hangi takımı tutuyorsun?" Cimbomluyum abi.. Utana sıkıla..

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap35 dk

Öğrendikki Frankfurtta oynuyor. Anne baba hazır Türkiyeye dünden meraklı. Kontakları aldık döndük..

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap34 dk

Sami abi iki mektup yazdı, biri Özhan Canaydın'a biri Alp Yalman'a.. Özetle şunu yazdı ;

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap33 dk

Emre Can diye bir çocuk var şansa bulduk. Müthiş yetenek aileyi bulduk konuştum herşey ok zaman kaybetmeden Galatasaray'a kazamdıralım.

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap33 dk

Altınada Emre Can ailesi ile ilgili tüm kontaklar.. Haber çıkmayınca Canaydının yüzüne söyleyerek hatırlatıyor Sami abi.. Ama nafile

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap32 dk

Ve Galatasaray ilgilenmiyor ilgilenmediği gibi merak edip baktırmıyorda..

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap31 dk

2 sene sonra Eintracht Frankfurt 3 sene sonrada Bayern alıyor.. Şimdi Galatasaray seferber olmuş durumda almak için..

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap31 dk

Emre Can haberlerini okuyunca aklıma bu geliyor paylaşayım dedim..

Togutay Yarar ‏@togutay Korumalı hesap30 dk

Bu arada Sami Çölgeçenin Emre Can ile ilgili yazdığı mektup tarihi ve imzasıyla hala kendisinde saklı..

Fb büyük ihtimal

Volkan-Gökhan-Alves-Egemen-Kadlec-Meireles-Emre-Alper-Stoch-Kuyt-Sow

tarzı bir 11 ile çıkacak sahaya.

Kuyt-ağır

Sow-hızlı değil

Meireles-ruhsuz+ at hırsızı laubaliliğinde

Alves-Egemen- ağır

Kadlec-ağır

Resmen ağır vasıta oluyorlar. TFF, MHK el atar sokar yine potaya geçen sene bile soktular. Alper'i de biz alsak

Melo-Alper-Selçuk önlerinde Sneijder ile hem dinamik hem de dikine iyi oynayan en iyi orta sahayı kurardık.Hala en iyisi biziz ama onların da tek üst dizey yanı orta saha oldu böylece.

Dunya gozuyle gormek istedigim bi ortasahaydi bu.

Hayirlisi olsun artik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt