Mumin ARDA
Kırmızı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
Emrecan bitmiş %99 bizde yoklan takıldı %99 loading.... Error
:lol:
Emrecan bitmiş %99 bizde yoklan takıldı %99 loading.... Error
Emre Can bitmiş diyorlar 2-3 güne kesinleşcekmiş varmı net bişey??
iyide teknik heyetede anlasa bari.
Hocam Fatih Terim benim için en büyük efsanedir ama hatalarını görmemiz lazım, neticede Bülent Tulun ya da Sedat Doğan demedi Amrabat'a 9 milyon verelim diye hoca ısrar etti ve kurtulamıyoruz şu anda.. Riera'nın gitmem istememesi de yönetimin suçu değil.. Ben yönetim masum demiyorum ama herşeyi onlara yıkmamak lazım
Aynen arkadas. FT önümüzdeki mac'ta yine 4312 ile cikarsa maca süphe etmeye baslarim acikcasi. En azindan bu macin ilk yarisinda hatasini gördü ve ikinci yariya 4231 ile cikti ... ve ilk yariya göre daha iyi oynadik.
Bence FT bazi oyunculardan vaz gecmek istemedigi icin 4312'de israr ediyor (örnegin Hamit, Burak). Ama bence hic kimsenin gözünün yasina bakmadan 4231 oynatmasi lazim. Bu diziliste garanti olanlar bence söyle: Muslera, Riera, Melo ve Sneijder. Gerisini digerleri düsünsün.
Amrabat yanlis transfer degil bence. riera ise son dk ida hocanin kucagina koydular arda gitikden sonra. hocaya bu konuda elestiremem asla.
Amrabat ilk defa bir kampi yakladi takim ile birlikde ve napoli gibi takima cok iyi oynadi. sneijdere ayak uyduran temposu ile tek adam bence.
eksikleri var ama okadar da abartilacak kadarda degil. bu macda dikkatime cekdi biraz ki bosa kacmaya basladi resmen. yani sol bekin önünde diklip ver bana topu ile degilde bos alana kacip topu istemesi ve bos alini önünde degerlendirip iyi isler yapmasi gibi.
markajdan kurtulmasi gerekiyor amrabatin demek istiyorum ki bu macda bunu baya baya iyi yapti ve özeliklerini ortaya cikarti.
2 yilda elde edilen gelir ortada, kardesim sen busene transfere para harcamiycaksan ne zaman harciycaksin?![]()
Ünal Aysal Arda için Madrid'e gidiyor! (ÖZEL)
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'ın transferi için devreye giriyor.İki sezon önce Galatasaray'dan ayrılarak Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan'ı sarı-kırmızılı takıma geri döndürmek isteyen Ünal Aysal, bu transfer için bu hafta sonunda Madrid'e gidiyor.
Arda Turan'ı yeniden Galatasaray'a kazandırmak isteyen Aysal, Atletico Madrid İcra Kurulu Başkanı Miguel Angel Gil ile görüşecek olan Aysal'ın resmi teklifini ileteceği belirtiliyor.
Arda'yı bırakmak istemeyen Atletico Madrid'e Aysal'ın 12 milyon euro önereceği iddia edildi.
TurkFutbol.Com / Tolga ÖZDEMİR
Amrabat yanlis transfer degil bence. riera ise son dk ida hocanin kucagina koydular arda gitikden sonra. hocaya bu konuda elestiremem asla.
Amrabat ilk defa bir kampi yakladi takim ile birlikde ve napoli gibi takima cok iyi oynadi. sneijdere ayak uyduran temposu ile tek adam bence.
eksikleri var ama okadar da abartilacak kadarda degil. bu macda dikkatime cekdi biraz ki bosa kacmaya basladi resmen. yani sol bekin önünde diklip ver bana topu ile degilde bos alana kacip topu istemesi ve bos alini önünde degerlendirip iyi isler yapmasi gibi.
markajdan kurtulmasi gerekiyor amrabatin demek istiyorum ki bu macda bunu baya baya iyi yapti ve özeliklerini ortaya cikarti.

riera 3 yerine 2 alsa kimse laf ettirmezdi kral olurdu suç onda değil Bülent tulunda
Aynen Sneijder & Amrabat bu takimi ucurur cunku ayni futbol dilini konusuyorlar . Hizli ve cabuk dikine dogru gidiyorlar .. Oysa bizim tembel usaklar yan / yan gidiyorlar topu alinca .![]()
riera 3 yerine 2 alsa kimse laf ettirmezdi kral olurdu suç onda değil Bülent tulunda
akhisar macında daha ilk maclarda bile bu belli olmustu tabi amrabat şapşallık yapıp kaybediyodu ama cidden anlasıyorlar![]()
İnşallah iyi performans gösterir bizim için çok önemli bu çünkü kanat oyuncusu alacağımızı zannetmiyorum ama senin kadarda umutlu değilim amrabattan![]()
hacı maçlarımızı izlemiyor musun ?riera bedavaya oynasa bile laf ederdim. adamin sadece hucum yönüne bakarak degerlendiriyorsunuz maalesef. iki yönüde var futbolun. defansiv tarafiki bu adam bide sol bek de oynuyor bizde. yani o zaman ilk olarak defansda ne gibi isler yapior bu adam bakarim sonra hucumdaki katkisina geceriz.
defans konusunda mahale macda bile koymam onu ben takimima. gerisi fasa fiso. sol acik oynasa neyse ya... ama degil isde.