Murat KILIÇ
10 Numara!
Cevap: Transfer Nöbeti
Kolarov City'de kadro dışımı bırakılmış?
Ciddi misiniz hocam kaynak ?
Forumda biri yazmıştı aklıma gelmişken bende sorıyım dedim bildiğim bişey yok![]()
Zor ancak ciddi adımlar atıyoruz Arda konusunda İnşallah döndürürüz Arda'yı.
Emre Can ve Kolarov'a ise ben artık yavaş yavaş olmak üzere , oldu gözüyle bakıyorum , Kolarov ve Emre ile el sıkıştığımız kulüpleri ile pazarlığa devam ettiğimiz arada çok az payın kaldığı yönünde İngiliz ve Alman basınında birçok güvenilir haber var. :yenieek:
Şu kadroyu görmek istiyorum :
Muslera
Eboue Semih Chedjou Kolarov
Melo Selçuk
Engin Sneijder Arda
Drogba/Burak
Yerine göre , Eboue , Chedjou , Kolarov , Melo , Sneijder'i dinlendirebiliriz.
Arda'nın parasını alamadık hala belki ordan falan sıkıştırılcak birseyi varsa başkan onu kullanabilir..
Açıkçası ne Burağı tek forvet oynatırdım ne Drogba'yı...İkisi birlikteyken aldığımız verimi hiç birşey vermez...
Engin'i kesip Arda ve Sneijder'i orada serbest bırakırım (savunma pozisyonlarında beklere yardıma gitmek şartıyla) önüne çift forvet...Ki bu sistem Amrabat içinde muazzam olur..Amrabat Kayseri'de serbest oynadığı için başarılıydı..Burada sürekli sola kapatınca kontra dışında bir tehlikesi kalmadı...Amrabat serbest oynarsa çok yararlı olur eminim.
Olmayacak iş değil yeter ki Kolarov , Emre Can ve Arda'yı alalım , ha eğer bedelsiz olursa Bruma'da çok iyi olur
Hatta belki yedek kalecilik için serbest durumda bulunan Sinan dahi iyi olabilir. :yenieek:
Muslera
Eboue Semih Chedjou Kolarov
Melo Selçuk
Sneijder---------Arda
Drogba Burak
Göze , kulağa alayına hoş geliyor. :yenieek:
Nasıl Tarih oldu?