GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 720

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
720/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hep tüpçüye sallayalım, bu kuralın geleceği bir sene önceden belliydi.neden önlemimizi almadık ?

iyi güzel diyorsunda, adamin birisi gelecek bütün türk futbolunu degistirecek öyle yagmami varmis, itiraz etsende hicbirsey yapamazdin zaten tff nederse o olmak zorunda! ek olarakta bu böyle devam ederse türk futbolu yerin dibine girer aydinlara erkan zenginlere milyonlari sayarsin!

iyi güzel diyorsunda, adamin birisi gelecek bütün türk futbolunu degistirecek öyle yagmami varmis, itiraz etsende hicbirsey yapamazdin zaten tff nederse o olmak zorunda! ek olarakta bu böyle devam ederse türk futbolu yerin dibine girer aydinlara erkan zenginlere milyonlari sayarsin!

Yahu ben de diyorum sınır olmasın ama gerçekler belli.Bu zamana kadar sınır yoktu da şimdi mi sınır geldi ? Kapsamı daraldı sadece.

Ben de diyorum bu kuralın ne kadar yanlış olduğunu on sene içerisinde batarak göreceğiz ama ;

bu kurala hazırlıklı olmadığımız için bu sene şampiyonluğu kaybedersek, eminim sen de yönetime sallayacaksın.Bize düşen önlem almaktı, almadık.Hem de hiç bir önlem almadık.

adı üstünde hazırlık maçları

eksiklerimiz görmek içinn oynaynıyor.. şimdi eleştiri yapma-eksikleri görmezsen ne zaman konuşcaksın..

danny-riera-hamit-amrabat dışında oyunculara bieşy diyenmi var? şahsen...

hoca yada bişey demiyorumm..

hatta snejder-drogba daha süper dönüyor- melo erken geldi. katkısı iyi olacak diiyorumm..

nasıl olsa ligde de şampiyon oluruz bu kadro ile diyen arkadaşlar. en yapalım iadre edecez..

46 bin kombine satmak için gelecek sene yıldız almak zorundası drogba olmayacak , hatta bazıalrıda olmayabilir..

yayın gelirlerin eskisi gibi olmayabilir. lig tv batmak-satılmak üzere.

yıldız futbolcu getirmezsen forma satışı azalır..

şpl çeyrek final oynamazsan o yıldızları alacak-takımdaki oyuncuları tutacak en büyük koz elinden gider..

yaşlı takımsın oyuncu takviyesi şart..

herşey bu kadar elimizdeyken bu sene niye yerli almazsın (hoca istiyor herkes biliyor)

niye elindeki oyuncuları satmak için sezon sonunda bunalrı görüşmezsin(en az 7-8 oyuncu vardı)

sol bek isteyen hocayı niye oyalarsın, başka bahanelere sığnırsın yönetim olarak

kanat oyuncusu isteyen hoca işine gelince nani-farfan alabilirim havası verip daha uygun fiyatlı isimleri geleceği parlak adamlara pahalı dersin

orta saha alternatifi olarak niye oyuncu alınmaz...

bu yukardakilar kolay işler değiller..

chedjou-melo-umut-ermanı almak trasnfer başarısı değildir, olması gerekendir.. takıma ve genelde ki oyunculara laf söyleyen yok.. çünkü fatih hoca ve kaliteli-kalitesiz oyuncular elinden geleni yapmaya çalıyorlar onalrı saha içinde eleştiriyoruz zaten, saha dışında sorumlu yönetimdirr varmı bunun başka açıklaması

Murat sen bari yapma sakin davran. Yönetimde nelerin olduğunu, kimlerle görüşüldüğünü kimse bilmiyor. Böyle diyorsunuz diyorsunuz sonra söylediklerinizi yutmak zorunda kalıyorsunuz. Bekleyin bakalım bir transfer döneminin bitmesine 1 aydan fazla var daha. Sıkıntı yok rahatlayın biraz.

bende yapıyorumm. sıkıldım 2 senedir hep sabır etmektennn..

transfer döneminin kapanmasna 1 ay varmış..

yabancı sınırı olduğu yerde , elindeki oyuncuyu gönderemeyip, yeni oyuncu alıcam diye daha yeni başalyacaksa bu yönetim vay halimize..

lig başlıyor yakında. hangi takım artık iyi oyuncusunu elden çıkartır uygun fiyatlara.. riera gibi kazığı yer otururuz aşağı..

Yahu ben de diyorum sınır olmasın ama gerçekler belli.Bu zamana kadar sınır yoktu da şimdi mi sınır geldi ? Kapsamı daraldı sadece.

Ben de diyorum bu kuralın ne kadar yanlış olduğunu on sene içerisinde batarak göreceğiz ama ;

bu kurala hazırlıklı olmadığımız için bu sene şampiyonluğu kaybedersek, eminim sen de yönetime sallayacaksın.Bize düşen önlem almaktı, almadık.Hem de hiç bir önlem almadık.

yalan yok bu zamana kadar taraftarda, yönetimde okadar emindiki bu kuralin degisecegine cünkü bukadar mantik disi bir fikir asla fazla yasamazdi ama gel görki hepimiz ters kösedeyiz ve kural hala dim dik ayakta.

dün 3-1 yenildiğimiz takım ş.liiginde 4. torba takımı. ve biz bu takımdan ş.liginde başarı bekliyoruz, umarım bu rüyadan çabuk uyanırız. zira her sene kura şansı olmaz.

Hocam kusura bakma ama yorumun çok saçma olmuş...O zaman geçen yıl da 4. torbadan katılan Dortmund'un Final oynamasını nasıl açıklayacaksın ? Adamlar kağıt üstünde 4. torbada olabilir ama 38 milyon€ verip forvet alan bir takımdan bahsediyoruz..Napoliye yenilmemiz gayet normal bana göre çünkü denk güçte takımlarız...Ayrıca 4. torbdaki her takım Napoli değil ya..

yalan yok bu zamana kadar taraftarda, yönetimde okadar emindiki bu kuralin degisecegine cünkü bukadar mantik disi bir fikir asla fazla yasamazdi ama gel görki hepimiz ters kösedeyiz ve kural hala dim dik ayakta.

valla kardeşim kendi adıma söyleyeyim, 6 nın üzerindeki yabancıya bu ülkede müsaade edilmez.haluk ulusoy da gelse olacak 6+4 filandır en iyi ihtimalle.

Hocam kusura bakma ama yorumun çok saçma olmuş...O zaman geçen yıl da 4. torbadan katılan Dortmund'un Final oynamasını nasıl açıklayacaksın ? Adamlar kağıt üstünde 4. torbada olabilir ama 38 milyon€ verip forvet alan bir takımdan bahsediyoruz..Napoliye yenilmemiz gayet normal bana göre çünkü denk güçte takımlarız...Ayrıca 4. torbdaki her takım Napoli değil ya..

benim kastettiğim şey farklıydı. ş.liginde karşımızda güçlü takımlar olacak, bu ligde mersini,orduyu yenmeye benzemez, ona göre sağlam kadro oluşturmak zorundaydık diyorum. geçen sene kabul edelim kura şansımız en üst seviyedeydi. bu sene 4. torbadan napoliyi çekmeyeceğin ne malum. bu kadro bu oyun yapısıyla zorluk derecesi yüksek bir grupta 3. bile olamaz.

adı üstünde hazırlık maçları

eksiklerimiz görmek içinn oynaynıyor.. şimdi eleştiri yapma-eksikleri görmezsen ne zaman konuşcaksın..

danny-riera-hamit-amrabat dışında oyunculara bieşy diyenmi var? şahsen...

hoca yada bişey demiyorumm..

hatta snejder-drogba daha süper dönüyor- melo erken geldi. katkısı iyi olacak diiyorumm..

nasıl olsa ligde de şampiyon oluruz bu kadro ile diyen arkadaşlar. en yapalım iadre edecez..

46 bin kombine satmak için gelecek sene yıldız almak zorundası drogba olmayacak , hatta bazıalrıda olmayabilir..

yayın gelirlerin eskisi gibi olmayabilir. lig tv batmak-satılmak üzere.

yıldız futbolcu getirmezsen forma satışı azalır..

şpl çeyrek final oynamazsan o yıldızları alacak-takımdaki oyuncuları tutacak en büyük koz elinden gider..

yaşlı takımsın oyuncu takviyesi şart..

herşey bu kadar elimizdeyken bu sene niye yerli almazsın (hoca istiyor herkes biliyor)

niye elindeki oyuncuları satmak için sezon sonunda bunalrı görüşmezsin(en az 7-8 oyuncu vardı)

sol bek isteyen hocayı niye oyalarsın, başka bahanelere sığnırsın yönetim olarak

kanat oyuncusu isteyen hoca işine gelince nani-farfan alabilirim havası verip daha uygun fiyatlı isimleri geleceği parlak adamlara pahalı dersin

orta saha alternatifi olarak niye oyuncu alınmaz...

bu yukardakilar kolay işler değiller..

chedjou-melo-umut-ermanı almak trasnfer başarısı değildir, olması gerekendir.. takıma ve genelde ki oyunculara laf söyleyen yok.. çünkü fatih hoca ve kaliteli-kalitesiz oyuncular elinden geleni yapmaya çalıyorlar onalrı saha içinde eleştiriyoruz zaten, saha dışında sorumlu yönetimdirr varmı bunun başka açıklaması

Benimde lafım bunları dile getirenlere değildi zaten. Sabah sabah foruma bir girdim herkes birilerine saydırıyor. Bu eksiklerin olduğunu bilmeyen adamı zaten kulüpten içeri almasınlar. Mümkünse taraftarlığıda bıraksın. Benim söylemek istediğim bu takım, bu iskelet, bu kadroyu kuran adamlara biraz olsun sabır.

Evet 2 senedir sol bek sıkıntımız var ama hepsindede birşeyler çıktı ve engel oldu. geçen sene Arda gitti transferin son günlerinde Riera geldi. İyiki gelmiş takımda sol bek yok adam idare etti orayı.

Sol açık yok diyoruz elinden geleni yatı Ambrabatı aldık. Adam güreşçi çıktı veya oturmadı kadroya bilemiycem.

Bu senede transfere başkadık yabancı sınırı geldi. Yönetim eğer planlama yaptıysa bile emin ol hepsi suya düşmüştür. Buna rağmen ortada çıkan isimler umut verici. Frei olsun Emre olsun genç ve işe yarar isimler.

Ali Adnan gelmedi diye Rize spordan kötü olduk :D kim bilir bizimkiler teklif bile yapmamıştır ki bencede gayet iyi yaptılar. Bu sınıra takılacak ve hiç bir işe yaramıycaktı.

Bruma dedik adamın menajeri bile dansöz çıktı. Neyin ne olduğu nasıl olacağı belli değil.

Yani demem o ki biraz sabır. Herşey güzel olacak.

valla kardeşim kendi adıma söyleyeyim, 6 nın üzerindeki yabancıya bu ülkede müsaade edilmez.haluk ulusoy da gelse olacak 6+4 filandır en iyi ihtimalle.

ben zaten 6dan fazla olsun fikrinde degilimki, 6dan fazlasinda ruh kaybeder takim temel taslarinda türkde olmali benim sikindim sinir olayinda yap yine 2tane yedek 2tane tribün ona varim, bu 4tane tribünde oturtmak kurali niye yazik degilmi ülkemize yabancilar oturur parasini alir onlari pek kasmaz ama ülkemize yazik verilen milyonlara yazik.

ben zaten 6dan fazla olsun fikrinde degilimde, fazlasinda ruh kaybeder takim temel taslarinda türkde olmali benim sikindim sinir olayinda yap yine 2tane yedek 2tane tribün ona varim, bu 4tane tribünde oturtmak kurali niye yazik degilmi ülkemize yabancilar oturur parasini alir onlari pek kasmaz ama ülkemize yazik verilen milyonlara yazik.

bana kalsa öyle ama 4 yabancı tribüne yollanmasaydı sol bekimiz yine hakan olacaktı, değişen bir şey olmayacaktı yani.

hemen "tüpçü :mad:" demek kolaycılık oluyor, benim fikrim budur bu konuda.

********************* gazetesi cildiriyor Burak Yilmaz bir yere gidemedi diye .. O kadar sahte yalan dolan haber yaptilar tutmadi simdi sucu Burak'a atiyorlar :lol: bizim medya tam salak yahu

geçen yıldan bir gram bile ileri değiliz futbolcu kalitesi olarak, dahası zaten yaşlı olan kadro 1 yıl daha yaşlanmış durumda,rakipler iyi kötü bir hayli güclendiler,bizde solbek bile yok ,dany gibi adam defansda ,chedjou ise danyden beter durumda,malesef yönetim yani başkan ve danışmanı takımın yeterli olduğunu düşünüyor dolayısla pekde transfer olacak gibi durmuyor(zaten olan transferlerde fiyasko ) ağlamaya falan gerek yok gecdiğimiz 2 yılda şampiyon olduk ama bu yıl zor keza federasyon,fenerbahce ve beşiktaş medyayla birlikde bize her türlü pisliği yapacak dolayısı ile bu yıl şampiyonluk şansımız cok düşük, keza başkan ve danışmanın bildiği tek şey 30 yaş civarı ve üstü oyuncu transferiki bu gecdiğimiz 2 yıllık şampiyonluğa rağmen bizi kadronun devamlı yenilenmesi durumuna sokuyor,orta ve uzun vadede bu politika yıkımdır,iflasdır, fatih hocanın hocalıkda başarısının yanında transfer fiyaskolarıda bir hayli meşhur olmuş durumdadır ama bu durum bizim lehimize dönebilir ,yanlışların ortaya döküldüğü yıl bu yıl olabilir ve yeni bir yapılanma bu yılki net yanlışlarla ortaya cıkabilir ,dediğim gibi burada mühim nokta transfer politikasındaki fahiş yanlışın anlaşılmasıdır aksi halde 2 yıl daha bu yaşlı kadro yapılanması ile şampiyonda olsak orta ve uzun vadede sistemi oturmuş,para harcayan ama para kazanan bir takım olamayız ve devamlı maddi olarak eksi veririz..

geçen yıldan bir gram bile ileri değiliz futbolcu kalitesi olarak, dahası zaten yaşlı olan kadro 1 yıl daha yaşlanmış durumda,rakipler iyi kötü bir hayli güclendiler,bizde solbek bile yok ,dany gibi adam defansda ,chedjou ise danyden beter durumda,malesef yönetim yani başkan ve danışmanı takımın yeterli olduğunu düşünüyor dolayısla pekde transfer olacak gibi durmuyor(zaten olan transferlerde fiyasko ) ağlamaya falan gerek yok gecdiğimiz 2 yılda şampiyon olduk ama bu yıl zor keza federasyon,fenerbahce ve beşiktaş medyayla birlikde bize her türlü pisliği yapacak dolayısı ile bu yıl şampiyonluk şansımız cok düşük, keza başkan ve danışmanın bildiği tek şey 30 yaş civarı ve üstü oyuncu transferiki bu gecdiğimiz 2 yıllık şampiyonluğa rağmen bizi kadronun devamlı yenilenmesi durumuna sokuyor,orta ve uzun vadede bu politika yıkımdır,iflasdır, fatih hocanın hocalıkda başarısının yanında transfer fiyaskolarıda bir hayli meşhur olmuş durumdadır ama bu durum bizim lehimize dönebilir ,yanlışların ortaya döküldüğü yıl bu yıl olabilir ve yeni bir yapılanma bu yılki net yanlışlarla ortaya cıkabilir ,dediğim gibi burada mühim nokta transfer politikasındaki fahiş yanlışın anlaşılmasıdır aksi halde 2 yıl daha bu yaşlı kadro yapılanması ile şampiyonda olsak orta ve uzun vadede sistemi oturmuş,para harcayan ama para kazanan bir takım olamayız ve devamlı maddi olarak eksi veririz..

Geçen seneden her türlü iyi oluruz, rahat ol bence.Yani daha iyi top oynarız.Aynı başarılar gelir mi bilmem tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt