Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arsenal neredeyse U19 takımı ile mücadele etti. Koca Arsenal'de benim adını bildiğim bir tek Gibbs vardı. İkinci yarı o da çıktı. İkinci yarıyı tamamen gençlerle oynadı. Galatasaray esas takımını ikinci yarıda sahaya sürerken Arsenal gençlerle oynadı.

Hıncal Uluç

adamı sevmezdim de belliki futboldan anlamıyor ve futbol yorumculuğu yapıyor halimize acıdım..

ARSENAL: Szczesny, Jenkinson, Sagna, Mertesacker, Gibbs - Ramsey, Arteta, Sanogo - Walcott, Chamberlain, Cazorla

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Riera- Hamit, Melo, Engin, Amrabat- Umut, Amrabat

kırmızı yazanların ismini bilmiyorsan neyse derim ama yeşil yazılmış oyuncuları bilmiyorsan boşuna futbol yorumculuğu yapma derim!

sonradan girenler: Miquel, Akpom, Zelalem, Podolski, Giroud

bu hıncal illa bi muhalif olacak ya herşeye...gitsin güzellik yarışmasında jüri falan olsun artık futboldan zerre anlamıyor..

Benim anlamadığım Culio'yu göndermek bu kadar zor mu? Fesih bedeli kaç para yahu bu adamın.

Sent from my iPad using Tapatalk

Arsenal neredeyse U19 takımı ile mücadele etti. Koca Arsenal'de benim adını bildiğim bir tek Gibbs vardı. İkinci yarı o da çıktı. İkinci yarıyı tamamen gençlerle oynadı. Galatasaray esas takımını ikinci yarıda sahaya sürerken Arsenal gençlerle oynadı.

Hıncal Uluç

adamı sevmezdim de belliki futboldan anlamıyor ve futbol yorumculuğu yapıyor halimize acıdım..

ARSENAL: Szczesny, Jenkinson, Sagna, Mertesacker, Gibbs - Ramsey, Arteta, Sanogo - Walcott, Chamberlain, Cazorla

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Riera- Hamit, Melo, Engin, Amrabat- Umut, Amrabat

kırmızı yazanların ismini bilmiyorsan neyse derim ama yeşil yazılmış oyuncuları bilmiyorsan boşuna futbol yorumculuğu yapma derim!

sonradan girenler: Miquel, Akpom, Zelalem, Podolski, Giroud

Hocam Cesny, Gibbs, Ramsey tanimiyayan adam gazetecilik yapmasin, heleki böyle yazi yazmasin

ben yönetimin yerinde olsam

"F.Terim benim kalmamı çok istedi ama ben reddettim" diyen adamı(culio) bir daha floryadan içeri almazdım..

bu sorunun emre ile ilgisi yok bence, türk futbolunun genel sorunu. bu adamlar yeterince şans bulamıyor, öyle 30 dk veya 45 dk oynayarak değil, düzenli forma bularak gelişirler ancak. emre bi örnek sadece, bu adamları düzenli oynayacakları takımlara kiralamak kendilerini fiziksel ve mental açıdan geliştirmeleri açısından önemli bence. yoksa 10 sezonda 1 tane denk gelirse altyapıdan adam çıkarırız arda ve semih gibi.

Emre ye cok sans verildigini düşünüyorum acikcasi. Su durumda olmasının tek nedeni kendisidir. Hic bir zaman Galatasaray gibi bir takimda ve Terim gibi bir hocayla calistiginin farkinda olmadı/lar. Yoksa suan en yetenekli 3 oyuncudan biridir ama kafayi calistirmiyor. Fizigini gelistirse super oyuncu olur.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Emre ye cok sans verildigini düşünüyorum acikcasi. Su durumda olmasının tek nedeni kendisidir. Hic bir zaman Galatasaray gibi bir takimda ve Terim gibi bir hocayla calistiginin farkinda olmadı/lar. Yoksa suan en yetenekli 3 oyuncudan biridir ama kafayi calistirmiyor. Fizigini gelistirse super oyuncu olur.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

şans derken düzenli 11 şansını kastediyorum ben, genç oyuncu öyle gelişir diğer türlü çok istisna olur. tabi birde yıllardır sol açık oynatma çabası var emreyi, adam sol açık değil yahu.

Sol bek mi gelecekmiş?

Katılmıyorum. İstersen şöyle bir eşleştirelim 11´leri. 10 üzerinden puan vererek yaparsak daha dengeli yapmış oluruz.

Volkan - Muslera: 8-9....Denk sayılırlar.

Gökhan - Eboue: 9-7.5... Yine denktir diyebiliriz ama herkes Gökhan´ı tercih eder gslilerde dahil.

Alves-Chedjou: 9 - 6... Alves çok bariz elit sınıf bir stoper.

Yobo-Semih: 8 - 5....Fark ortada

Kadlec - Hakan: 6 - 4...Bana göre her ikisi de kötü ama kötünün iyisi Kadlec. HAK´ta aynı puanı alır Kadlec ile.

Meireles-Melo: 9-9...Denk futbolcular ama tarator Melo´yu kullanmayı biliyor fark burada.

Emre - Selçuk: 9-9...En iyi iki Türk futbolcu diyebilirim. Oynadıkalrında haklarını veriyorlar.

Baroni-Sneijder:6-9...Bariz fark var maalesef ama o mevkide Sneijder´den daha iyi kaç tane futbolcu sayabiliriz.

Webo-Burak: 7-5...Her ikiside yakaladığı pozisyonları affetmiyor ama Webo pas oyununda da çok etkili. Burak pas özürlü.

Sow-Drogba: 10-10...Genç bir Sow ile yaşlı Drogba ligimizin şuan en iyileri diyebilirim. Ama etki olarak aynı şeyleri veriyorlar. Fark şurada...Drogba seneye yok ama Sow istersek 6-7 sene daha oynar.

Kuyt-Hamit: 9-5 çok üstünüz burada

Stoch-Emre Ç: 9-5 yine çok üstünüz

Alper-Engin : 8-5... gençliği ile Alper. Alper gs´de şuan olsa her maç 11 de olurdu

Topal-Ceyhun: Bana kalırsa her ikiside lüzumsuz:0-0

(ANTU)

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

cok objektif bir degerlendirme olmamis.

Muslera Volkan´dan cok daha iyi bir kaleci. ( semih - dany defansina ragmen yedigi gol sayisi ortada )

Burak Webodan cok daha komple bir forvet ( ligdeki gol sayilari )

Drogba Sowdan cok daha kaliteli bir golcu ( iki sene once bir sezonda 44 gol atti ingilterede )

Selcuk Emredan cok daha faydali bir oyuncu ( gol ‚ asist ve senede ortalama kac mac oynadigi )

Melo Meirelesten cok cok cok daha iyi ve faydali bir futbolcu

Digerlerinde asagi yukari hemfiikirim.

(Buda cevap olarak alıntı yapılmış)

ibretlik bi arkadaş :ka25::ka25::ka25::ka25:

ümidimiz o yönde ama alınmama ihtimali daha yüksek görünüyor..

Riera takımdayken gereksiz. Riera hiç oynamayacak ozaman boşa para vericez. Ligde zaten şampiyon oluruz, CL de de geçen seneki başarı hedef alınmalı. Daha fazlası gerçekçi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt