Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takvim gazetesi kerim için 2.5 milyon euro bonservis ödeneceğini yazmış umarım bu fiyat gerçektir sercandan yiğitten daha ucuz.:2_thumbs_up_-_animated:

banko yanlıştır leş kaynak :D parasının canı cehenneme kanatsızlıkta özellikle yerli kaliteli bir kumaş mükemmel olur amrabat hamit kanserine son verir vasat bile oynasa bunlardan iyidirki çocuk çok iyi adam eksiltiyor iş yapar bence

oyun zekasını çok beğeniyorum bir kanat oyuncusu için bu konuda çok iyi zaten diğer söylemeye gerek yok.Terim, emre çolak kadar kredi verirse belki de hayal ettiğimiz yerlere gelebilir neden olmasın.

emreye verilen şans freiye verilsin arda unutulur çok güveniyorum bu elemana umarım alırız

040820130725580564891_3.jpg

cok sekiliz yav

Kolarov + Arda gelse keske...

Kerim türk pasaportlumu birde mevkiisi nedir arkadaşlar. Bu adama çok fransız kalmışım.:rolleyes:

Kerim'i gelmeden abartmamak lazım.

Kendi yaş kategorisindeki turnuvada bile vasattı. Yani potansiyeli varsa da henüz o seviyede değil.

Kerim'i gelmeden abartmamak lazım.

Kendi yaş kategorisindeki turnuvada bile vasattı. Yani potansiyeli varsa da henüz o seviyede değil.

tamam işte bizde onu diyoruz potansiyel var ama henüz istenilne seviyede değil ama o hali bile şu kanatsızlık hamit ve amrabat çilesinde 11 çıkar oynar diyoruz

Konuyla hiç alakası yokta forumda yaş ortalaması 20 olan ve bir çoğu iyi okullarda iyi bölümlerde okuyan insanlar olarak gözlemledim takımını bu kadar seven herkesin hayali yönetim kurulu olsun x statü ile olsun kulüpte bir şekilde yer almaktır muhakkak acaba bir gün aramızdan birileri öyle konumlara gelebilir mi :D Düşüncesi bile çok hoş açıkcası umarım gerçekleşir.

Beyler Kampl'ı izlediniz mi nasıl buldunuz bizde iş yapar mı sizce ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt